Starity

Fogynak Marvel sztárjának, Jonathan Majorsnak a támogatói, miután megvádolták családon belüli erőszakkal

2023. április 19. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Jonathan Majorst a botránya miatt egyre kevésbé látják szívesen Hollywoodban. Film- és reklámszerepeket bukott el a történtek miatt.

hirdetés
Fogynak Marvel sztárjának, Jonathan Majorsnak a támogatói, miután megvádolták családon belüli erőszakkal
Fotó: Marvel Studios / A Hangya és a Darázs: Kvantumánia

Jonathan Majorst egy sor projektből dobták ki a családon belüli erőszak botránya miatt. Köztük a Protagonist Pictures Walter Mosley regényének, a The Man in My Basementnek a filmadaptációjából, a Texas Rangers MLB-csapat reklámkampányából, valamint az egyelőre még cím nélküli életrajzi filmből is, ami Otis Redding blues énekesről fog szólni.

Tegnap derült ki, hogy a menedzsere, az Entertainment 360, és publicistája, a The Lede Company megszakította a kapcsolatot a színésszel. 

Majorst március 25-én tartóztatták le New Yorkban. A rendőrök azután vitték be, hogy összeveszett egy 30 éves nővel. A meg nem nevezett áldozatot az incidens miatt a hatóságok "kisebb fej- és nyaksérülésekkel" szállították kórházba. Majors tárgyalása a tervek szerint május 8-án lesz, miután a New York-i ügyészség vádat emelt ellene.

A Deadline szerint Majors a The Man in My Basement főszereplője és executive producere lett volna. Már keresik a helyére a helyettest. A filmhez Willem Dafoe is csatlakozott.

Majorst legközelebb a Loki második évadában láthatja a közönség, kérdés, hogy mi lesz ezután a karakterrel. A Marvel még nem nyilatkozott az ügyében, de az eredeti tervek szerint több Bosszúállók filmben is szerepelt volna. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek