Starity

Jennette McCurdy újabb részleteket fedett fel a bántalmazó anyjáról

2023. július 13. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Jennette McCurdy elárulta, hogy hogyan ijedt meg 11 évesen, amikor elkezdet nőni a melle, attól, hogy kezd felnőni.

hirdetés
Jennette McCurdy újabb részleteket fedett fel a bántalmazó anyjáról
Fotó: hu.depositphotos.com

Tavaly augusztusban Jennette McCurdy őszintén beszélt a viharos kapcsolatáról az anyjával, Debra McCurdyvel. Most a The Louis Theroux Podcast vendége volt, ahol újabb részleteket árult el a gyermekkoráról. 

McCurdy elmondta, hogy az anyja félt attól, hogy felnő, és szerette volna, ha fiatalabb szerepeket osztanának neki. Emiatt borzasztónak találta, amikor rájött, hogy 11 évesen elkezdett nőni a melle, ami állítása szerint ahhoz vezetett, hogy az anyja bevezette a kalóriakorlátozást.

Mindig is világos volt számomra, hogy anyám nem akarja, hogy felnőjek. Nem csak a színészet miatt, hanem úgy éreztem, hogy az ő értéke attól függ, hogy fiatal vagyok. Mivel fiatal voltam, volt dolga, jól érezte magát

– mondta.

McCurdy elmondta, hogy amikor megkérdezte az anyukáját, hogy van-e valami módja annak, hogy megállítsa a mellei növekedését, Debra a kalóriacsökkentésről beszélt neki, végül a súlya megszállottja lett.

Naponta megmért, és mérőszalaggal mérte a combjaimat. Együtt olvastunk kalóriás könyveket, és folyamatosan csak ezzel foglalkoztunk, amolyan bűntársak voltunk, és csodálatos érzés volt... Most már tisztában vagyok vele, hogy ez mennyire torz

– mesélte.

Hozzátette: 

17-18 éves koromig lezuhanyoztatott. A zuhany alatt volt velem, samponozva és kondicionálva a hajam, megmosva a testem. Mell- és hüvelyvizsgálatot végzett a zuhany alatt, és azt mondta, hogy megnézi vannak-e a csomók.

Elmesélte azt is, hogyan reagált az anyja, amikor egyedül akart zuhanyozni: 

Fel volt öltözve, de ez kényelmetlen volt számomra. Tudtam, hogy ez nem jó számomra, és tudtam, hogy nem akarom. De amikor egy alkalommal megpróbáltam azt mondani: 'Hé, szerinted le tudok zuhanyozni magam?' Hisztérikus lett és világossá vált számomra, hogy soha többé nem próbálhatom meg.

Amikor megkérdezték tőle, hogy szerinte miért volt ennyire megszállottja a zuhanyzásnak az anyja, azt válaszolta, hogy ez arra vezethető vissza, hogy nem akarta, hogy felnőtt legyen. 

via Buzz Feed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek