Starity

A Vaják írója reagált a Henry Cavill távozását övező pletykákra

2023. augusztus 04. 16:04   |   Szerző: SzilviD

A Vaják harmadik évada megosztotta a nézőket, egyesek csalódottságukat fejezték ki, amiért távozik Henry Cavill. Állítólag kreatív nézeteltérések miatt döntött így.

hirdetés
A Vaják írója reagált a Henry Cavill távozását övező pletykákra
Fotó: Netflix / Vaják

A Vaják harmadik szezonja Henry Cavill Geraltjának kalandját lezárja, helyét pedig Liam Hemsworth veszi át.

Cavill döntése sok találgatás forrása volt, néhány pletyka szerint azért távozott, mert a sorozat nem ragaszkodott olyan hűen Andrzej Sapkowski forrásanyagához, ahogyan ő szerette volna. A színész nem kommentálta távozását, annak okát soha nem hozta nyilvánosságra. 

Javier Grillo-Marxuach, a sorozat írója és vezető producere megvédte a forgatókönyveket egy tweetben, azt írva:

Azoknak, akik azt állítják, hogy nem olvassuk és tiszteljük a könyveket, azt üzenem, hogy a Vaják 3. évadának 6. részének forgatókönyvének vázlata ABSZOLÚT azzal kezdődött, hogy Dykstra kést szegez Geralt torkához, aki épp egy növényre pisil. Bizonyítékként megvannak még ezek az oldalak!

Cavill leváltása miatt felvetődött a pletyka, hogy a készítők nem is olvasták a könyveket, erre a következőt reagálta a producer: 

Akik valójában tudják, mi történt a kulisszák mögött, azok valójában tudják, mi történt a kulisszák mögött. 100%-ban kiállok a munka és a főnököm mellett.

via Collider

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek