Starity

Gal Gadot és Arnold Schwarzenegger között "kirobbanó" a kémia a Netflix új videójában!

2023. augusztus 09. 17:05   |   Szerző: Four

A színésznő új netflixes akciófilmjét promótálja - nem más mint Arnold Schwarzenegger segítségével.

hirdetés

A Netflix vicces videóval promótálta Gal Gadot hamarosan érkező kémfilmjét, a Rachel Stone - Mindent vagy semmit című produkciót. A színésznő a rövid felvételen a Netflix főhadiszállásán találkozik Arnold Schwarzeneggerrel, aki egyértelműen küzd a kávéfőző beüzemelésével, de közben elismeri Gadot új filmjét. 

A színésznő megszánja az ügyetlenkedő Arnoldot, és pár mozdulattal elkészíti az áhított kávét, mondván "egy jó kém nyomás alatt tud teljesíteni igazán". Mikor otthagyja kollégáját, Schwarzenegger arcába robban az ital - de a férfi ennek ellenére megállapítja, hogy Gadot mennyire profi. 

A Rachel Stone - Mindent vagy semmit augusztus 11-én érkezik Netflixre, és érdekesség, hogy a színésznő a férjével együtt volt az alkotás producere. Elmondása szerint a harmonikus együttműködésük titka nem más volt, mint hogy "félretették az egójukat."

Gadot az akcióhős szerep mellett nemrég főgonoszként is kiprónálhatta magát: ő lett ugyanis a sokat kritizált Hófehérke új változatában a gonosz királynő.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek