Starity

Harry herceg és Meghan Markle nem mennek Balmoralba II. Erzsébet királynő halálának évfordulójára

2023. augusztus 09. 15:03   |   Szerző: SzilviD

A jövő hónapban lesz a néhai királynő halálának első évfordulója, és egy forrás szerint Harry herceg és Meghan Markle nem látogat el Balmoralba.

hirdetés
Harry herceg és Meghan Markle nem mennek Balmoralba II. Erzsébet királynő halálának évfordulójára
Fotó: hu.depositphotos.com

Szeptember 8-án lesz pontosan egy éve, hogy az egykori brit uralkodó, II. Erzsébet elhunyt balmorali otthonában. Vilmos herceg és Katalin hercegné vezeti a tisztelgést a komor évfordulón. Károly király a skóciai Balmoralban "csendben és magányosan fogja tölteni [az évfordulót], ahogyan a néhai királynő is tette saját apja halála alkalmából". Harry herceg és Meghan Markle pedig Európába utaznak, hogy részt vegyenek az Invictus Games sporteseményen a németországi Düsseldorfban.

Várhatóan nem találkoznak a királyi családdal a látogatáson, miután állítólag nem kaptak meghívást Balmoralba - de egy, a párhoz közel álló forrás ragaszkodott ahhoz, hogy így is tisztelegnek Harry néhai nagymamája előtt halálának első évfordulóján.

Természetesen a maguk módján elismerik és leróják tiszteletüket Őfelsége előtt.

Hozzátette, hogy semmilyen információt nem kaptak II. Erzsébet halálának évfordulójáról. A megemlékezésen Vilmos és Katalin mondanak majd beszédet, bár még nem tudni pontosan, hogy személyesen vagy a közösségi médián keresztül szólnak az emberekhez. 

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek