Starity

Tovább folytatódik Olivia Wilde, Jason Sudeikis és a dada drámája

2023. augusztus 17. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Olivia Wilde és volt vőlegénye, Jason Sudeikis alig várják, hogy lezárhassák végre ezt az ügyet.

hirdetés
Tovább folytatódik Olivia Wilde, Jason Sudeikis és a dada drámája
Fotó: hu.depositphotos.com

Olivia Wilde és Jason Sudeikis volt dadája által indított jogtalan elbocsátási per "teljes mértékben elutasításra került." A színészek képviselői szerint mindkettejük reményei szerint végre lezárulhat ez a fejezet, ami nemcsak önző pénzszerző kísérlet volt, hanem a bizalom szégyentelen kizsákmányolása is.

Az ügyvéd Ron Zambrano, aki a felperest, Ericka Genarót képviselte, megerősítette a Daily Mail-nek, hogy a bíró úgy döntött, hogy az ügyet át kell helyezni vitarendezésre egy választott, vagyis magánbíróságra.

Nem értünk egyet a döntéssel, de nem tudunk mit tenni, és most vitarendezés keretében tárgyalunk majd, az ügy folytatódik. Ez nem szünteti meg a peres eljárást, csak a helyszínt változtatja meg. Ami az alapvető tényeket illeti, rendelkezünk olyan szöveges üzenetekkel és tanúvallomásokkal, amelyek szerint miattuk akart felmondani, majd tüstént kirúgták.

A dadájuk azt állította, hogy 2018-ban kezdett dolgozni a pár számára, majd támogatta Sudeikist, miközben ő feldolgozta a szakításuk okozta szívfájdalmat. A dadára azonban túl nagy nyomás nehezedett a munkájában, így az orvosa azt javasolta neki, hogy vegyen ki egy 3 napos szünetet. A dada azt állította, hogy Sudeikis-nak ez nem tetszett, és "azonnali elbocsátásra került."

Wilde nem hagyja annyiban a dolgot, és egy frissen benyújtott vallomásában kijelentette, hogy Genarót nem rúgták ki, hanem azért hagyta ott a munkát, mert nem emelték meg a fizetését. Eszerint a kezdeti fizetése 52 ezer dollár volt, plusz a lakhatás, ami később 62 ezerre emelkedett. Az összeg majdnem megkétszereződött 2020-ban, mielőtt a dada fizetésemelést kért volna. Wilde hozzátette, hogy sok egyéb költségét is fedezték az életben, valamint hozzátette, hogy a volt dada a munkaviszonyuk befejezése után a sajtóhoz fordult, annak ellenére, hogy titoktartási megállapodást írt alá.

Néhány nappal ezelőtt a színésznő nyilatkozatot nyújtott be mely szerint

sosem mondtam vagy utaltam arra, hogy Genaro ne beszéljen ügyvéddel a megállapodással kapcsolatban. Amennyire én tudom, Jason Sudeikis sem tette ezt.

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

per kirúgás dada
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek