Starity

Úgy tűnik, Meghan Markle új szokásával szereti borzolni az idegeket

2023. augusztus 20. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Meghan Markle ismét jegygyűrűje nélkül jelent meg nyilvánosan – nem akar elülni a pletyka, miszerint megromlott a házasságuk Harry herceggel.

hirdetés

Meghan Markle az utóbbi időben egyre nagyobb teret ad a pletykáknak, miszerint a házassága Harry herceggel válságba jutott. Új fotók készültek róla, amelyeken Sussex hercegnéje egy ebéden vett részt, barátnői körében, és közben ismét hiányzott az eljegyzési gyűrűje. A képeken Kadi Lee fodrásszal és Cleo Wade íróval pózol.

A csodás gyűrűt, melynek értéke több mint 180 000 dollár, Diana hercegné ékszergyűjteményéből származó gyémántok díszítik. Markle eddig mindig viselte a jegygyűrűjét, azonban az utóbbi hónapokban már nem először fotózzák nélküle.

A bennfentesek szerint a királyi pár megpróbálja megoldani problémáikat, miután a nyilvánosság negatív visszhangja, az üzleti ügyeik kudarcai és a nyilvános veszekedések a szeretteikkel már megviselték őket. Ezen kívül a pár "hatalmas pénzügyi nyomás alatt áll, hogy finanszírozzák fényűző kaliforniai életmódjukat, beleértve 14 millió dolláros villájukat és hatalmas biztonsági költségeiket."

Ez a stressz, összekapcsolva érzelmi problémáikkal, valószínűleg pokollá teszi az életüket

– tette hozzá egy forrás.

Egy párkapcsolati szakértő is elemezte Markle döntését: 

Markle mindig is egyedi stílusát követte. Lehet, hogy a gyűrűjének megváltoztatása vagy eltávolítása tükrözi az ízlésének vagy vágyainak változását. Nem tolakodik túl az ékszereivel, és általában egyszerű és klasszikus megjelenést választ. A gyűrű levételének oka lehet az, hogy kifejezze személyes preferenciáját a visszafogottabb megjelenés iránt.

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek