Starity

Meg kellett műteni a The Vamps zenekar egyik tagját

2023. augusztus 21. 14:02   |   Szerző: SzilviD

James Brittain-McVey majdnem elvesztette a hangját, hangszálműtétre volt szüksége.

hirdetés

James Brittain-McVey a The Vamps nevű zenekar tagja majdnem örökre elveszítette a hangját, bevéreztek a hangszálai még az év elején. Meg is kellett műteni, és bár a bandatagok mellette álltak, nagyon nehezen viselte ezt az időszakot. 

Nemrég adta ki első szólódalát, a Dancing On The Head Of A Needle-t, aminek a megjelenése kapcsán beszélt a betegségéről: 

Abban az időben, amikor ezt a dalt írtam, a hozzám nagyon közel álló emberek saját dolgaikon mentek keresztül, és mivel a hangom elvesztése után már olyan messze jártam ezen a sötét úton, képtelen voltam felismerni, hogy ott kell lennem mellettük. Ez egy kicsit olyan, mintha bocsánatot kérnék azoktól, akiket cserben hagytam, de magamtól is, amiért nem láttam a figyelmeztető jeleket. Egy olyan helyre jutottam, amely már-már túl mélyen volt ahhoz, hogy elérjem.

Hat hónapig pihentetnie kellett a hangját, ami kihatással volt a mentális egészségére.

Az én hibám, mert soha nem vigyáztam igazán a hangomra, és soha nem melegítettem be a fellépésekre. Szerencsére ugyanúgy hangzik, de könnyen elfárad. Olyan, mint egy izom, amit újra kell építeni

- mesélte.

Hozzátette, hogy a kényszerpihenő alatt egy albumnyi dalt sikerült megírnia, és alig várja, hogy megmutassa őket. 

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek