Starity

Britney Spears nem bánkódik a válás miatt: videót posztolt arról, ahogy egy barátja nyalogatja a lábát

2023. augusztus 21. 14:02   |   Szerző: Four

Az énekesnő a felvétel alapján inkább megkönnyebbült és nem bánkódik a házassága miatt.

hirdetés

Már zajlik Britney Spears és Sam Asghari válási ügye: az énekesnő és férje egy év után döntött a szakítás mellett, és a Page Six informátora szerint már egyáltalán nem is beszélnek egymással, mióta Asghari kiköltözött az otthonukból. 

Az illető szerint az ügyvédeiken kereszttül tárgyalnak, bár azt egyelőre csak sejteni lehetett, hogy pontosan mi a szakításuk oka. (Britney annyit írt, hogy "már nem bírta továbba fájdalmat" Asghari pedig állítólag az énekesnő hűtlensége miatt szakított, illetve azért, mert elmondása szerint Britney nem egyszer fizaikailag bántalmazta.)

Az énekesnő a legutóbbi videói szerint nem igazán bánkódik a házassága összeomlása miatt: egy Instagramra posztolt felvételen az egyik barátja nyalogatja a lábát, illetve több férfi karjaiban fotózkodott.

Amikor találkozol az úgynevezett "barátoddal" és egy órát autózol csirkéért!!! Aztán várnod kell az autóban, miközben pisilned kell... Tudtam, hogy a paparazzikat informálták, mert egy olyan kocsival mentem, amit azelőtt sosem használtam... Szóval akkor hogyan követtek??? A Malibu Canyon Road a legszörnyűbb út... szóval mit csinál egy olyan ribi mint én!!??! Felvettem a zöld ruhámat és elmentem a barátaimhoz!!! Áthívtam a kedvenc fiúimat és egész este játszottunk!!!

- írta az énekesnő a Page Six szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek