Starity

Reménykedtek és nem csalódtak: A Stranger Things sztárja szerint Taylor Swift kézzel írott levelet küldött a nevelt lányának

2023. augusztus 22. 02:02   |   Szerző: Four

David Harbour szerint a nevelt lánya szóhoz sem jutott, pedig az ritkaság nála.

hirdetés

David Harbour, a Stranger Things Hopperje igazán jó pontokat szerzett Lily Allennel közös nevelt lányánál, amikor sikerült elvinnie egy Taylor Swift koncertre - arról nem is beszélve, ami utána következett.

Harbour Josh Horowitz podcastjében mesélte el, hogy nyár elején sikerült jegyet szereznie Swift Minneapolisban tartott koncertjére. Egyik nevelt lányának ugyanis régi álma volt, hogy eljuthasson az énekesnő fellépésére. 

Tudod, az egyik jó dolog abban, hogy népszerű karaktert alakítok a Stranger Thingsben, hogy időnként felhívom a Madison Square Gardent és szerzek jegyeket az első sorba egy Knicks meccsre. 

- mondta, és hozzátette, Swift koncertjére jegyet szerezni ennél sokkal nagyobb kihívás volt. 

De nagyon különleges volt. Minneapolisban az emberek tényleg azért voltak ott, hogy egy koncertet élvezzenek, nem azért, hogy Instagramra posztolják. Szóval tökéletes helyszín volt. 

Harbour megróbálta elérni, hogy Taylor esetleg pár szót váltson velük, de nem nagyon reménykedett:

Mondtam neki, hogy ha esetleg van lehetőség köszönni, akkor... Ugyanakkor pontosan tudom, milyen ez, mert sokszor velem is szeretnének találkozni emberek, ami van, hogy nehezen jön össze. 

- mondta.

Harbournak és a kislánynak azonban nem kellett csalódnia: ha személyesen nem is, de levélben tudatta velük az énekesnő, hogy örömmel látja őket a koncerten.

30 percet ültünk a bejáratnál, aztán egy hölgy kijött egy levéllel, amelyet nekem és a nevelt lányomnak címeztek, kézzel írva. Sosem láttam olyat, hogy nem tud szóhoz jutni - de akkor megtörtént. A levélben Taylor egy helyen azt írta, hogy "integetni fogok nektek a színpadról", és volt egy pillanat az egyik szám elején, amikor tényleg a mi kis páholyukhoz fordult és integetett.

- áradozott Harbour, aki nem csak az énekesnő kedves gesztusától, de magától a koncerttől is el volt ájulva:

Láttam, hogy három és fél órán át énekelt... az legalább 45 dal. Alig hagyja el a színpadot. Nem tudom, mikor pisil. Őrület. Egy igazi tornádó a csaj.

- mondta. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek