Starity

Sarah Jessica Parker lassan három évtizede elképesztően szerelmes a férjébe

2023. augusztus 23. 23:11   |   Szerző: SzilviD

Sarah Jessica Parker ritka bepillantást engedett a családi életükbe a férjével, Matthew Broderickkel és három gyermekükkel.

hirdetés

Sarah Jessica Parker mesélt a Table for Two with Bruce Bozzi podcastban arról, hogy milyen családi életet él férjével és három gyermekével: a 20 éves Jamesszel és a 14 éves ikertestvérekkel, Tabithával és Marionnal.

Minden este mi főzünk, és erre mindenki büszke

- mondta a műsorvezetőnek.

Annak ellenére, hogy Parker Szex és New Yorkban játszott karaktere, Carrie Bradshaw kevésbé ügyes a konyhában, a 58 éves színésznő elárulta, hogy a családja valóban öt-hat este is főz egy héten.

Mindig van vasárnapi vacsoránk és meghívjuk rá az embereket

- tette hozzá.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick 1997 óta házasok, és a színésznő elárulta, hogy több mint három évtizede nem "töltöttek el egy éjszakát sem egymástól távol".

Az Sirius XM The Howard Stern Show című műsorban elmondta, hogy első randijuk 1992. március 8-án volt, és azóta "együtt vannak". Parker elmondta, hogy viszonylag hamar a kapcsolatuk kezdete után úgy érezte, hogy szerelmes Broderickbe. A színésznő elmagyarázta, hogy még mielőtt randizni kezdtek volna, "csodálta" a későbbi férjét, és szerette a munkáját.

Okos és vicces, tetszik, hogy kikkel barátkozik, hogyan él New Yorkban, mi számára a fontos, és hogy hogyan jár-kel a városban. Mindig kerékpározott, már 14 éves korától

- mondta.

Parker és Broderick még abban is egyetértett, hogy a gyerekeiket New Yorkban neveljék fel. Múlt hónapban pedig a 26. házassági évfordulójukat ünnepelték.

via The Independent

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek