Starity

Nagyon édes: Chris Evans örökbefogadásra váró kutyusokat látogatott meg

2023. augusztus 23. 23:11   |   Szerző: Four

A színész elkötelezett híve az örökbefogadásnak, erre hívta fel a figyelmet egy állatmenhelyen.

hirdetés

Chris Evansról tudni lehet, hogy óriási kutyabarát, sőt, határozottan támogatja a nehézsorsú négylábúak örökbefogadását. A színész most a kutyák világnapja alkalmából hívta fel a figyelmet arra, mennyi szeretetgombóc vár gondoskodó gazdira egy-egy állatmenhelyen. 

Evans ezúttal a New York-i Animal Havent látogatta meg, ahol számos kutyus üdvözölte őt lelkesen:

Szó szerint többezer kutya vár arra országszerte, hogy örökbefogadják, csakúgy mint egykor az én kutyám, Dodger. 

- mondta.

A színész az Animal Haven igazgatójával, Tiffany A. Lacey-vel is váltott pár szót, aki több, a kenneljében várakozó kutyusnak is bemutatta. Evans természetesen elmerült a szerető négylábúak tengerében, akiket a "Jinx" nevű, kutyás termékeket promótáló márka közreműködésével látogatott meg.

Mindig keres az ember az ilyesmit az én szakmámban: olyan cégeket és termékeket, amelyek egybevágnak a hobbijaiddal, azt pedig mindenki tudja, mennyire imádom a kutyákat. Találkoztam a Jinx munkatársaival, akik nem csak osztoznak a szenvedélyemben, de csodálatos termékeik vannak, amelyeket a kutyám nagyon szeret, tehát gondolkodás nélkül igent mondtam az együttműködésre.

- árulta el. 

A híresség két éve bővebben is mesélt arról, miért döntött az örökbefogadás mellett: épp egy filmet forgatott, amikor egy állatmenhelyen játszódó jelenet közben megpillantotta kutyusát, és szinte azonnal elhatározta, hogy megmenti a négylábút. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek