Starity

Felrepedt a feje egy vita után: idáig fajult Britney Spears és Sam Asghari házassága

2023. augusztus 25. 21:09   |   Szerző: Four

Már egy ideje emlegeti Britney férje, hogy az énekesnő nagyon erőszakos tud lenni.

hirdetés

Újabb ijesztő információk érkeztek Britney Spears és Sam Asghari házasságáról: az énekesnőről az exe már egy ideje híreszteli, hogy gyakran elveti a sulykot és erőszakos a viták során (sőt, Asghari szerint Britney egy ízben rátámadt és ököllel ütötte, úgyhogy másnap monoklija lett).

A TMZ különkiadása szerint valóban fizikai erőszakig fajultak a viták kettejük között, a magazin alapítója, Harvey Levin elárulta, hogy az egyik ilyen veszekedés során Britney komoly sérülést szerzett. 

Britney és Sam egy hotelszobában veszekedett, és úgy eldurvult a helyzet, hogy Britney megbotlott, nekiesett egy kávézóasztalnak és felrepedt a feje. Össze kellett varrni. 

A TMZ munkatársa szerint Asghari megelégelte, hogy az énekesnő ennyire agresszív, és úgy döntött, 14 hónap házasság után beadja a válókeresetet. Asghari azt is elhintette, hogy szerinte a felesége megcsalta őt az egyik alkalmazottjával - ezzel párhuzamosan nemrég kiderült, hogy a híresség nagyon jóban lett egy bizonyos Paul Richard Solizzal, aki tavaly takarítóként dolgozott nála. Ismerősei pedig kezdenek nagyon aggódni érte, mert a férfiról csak utólag derült ki, hogy az utóbbi években rendszeresen törvényt szegett. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek