Starity

Fagyos hangulat: a forgatókönyvírók nem mertek a Született feleségek egyik sztárjának szemébe nézni

2023. augusztus 30. 12:12   |   Szerző: Four

Az egyik főszereplő színésznő egy új könyv szerint nagyban hozzájárult ahhoz, hogy rossz legyen a hangulat a forgatáson.

hirdetés

Új információk derültek ki a Született feleségek egyik sztárjáról, a Susant alakító Teri Hatcherről. A színésznő a sorozat egyik forgatókönyvírója szerint nagyban hozzátett ahhoz, hogy a produkció gyártása során fagyos volt a hangulat. 

Patty Lin a Született feleségek első évadában működött közre, ám egy évad után elbocsátották, ő pedig új könyvében (End credits: How I Broke Up With Hollywood) leírta, egyáltalán nem lepte meg, mert toxikus volt a hangulat és egy idő után már nem is hívták be a forgatókönyvírók gyűléseire. 

Az írókat ugyan nem tiltották ki a forgatásról, de nem igazán vártak minket szeretettel. Általában csak az olvasópróbákon láttuk a szereplőket, akkor is hátul kellett ülnünk, csendben, és próbáltunk nem keresni Teri Hatcherrel a szemkontaktust.

- írta Lin, azt azonban nem árulta el, mi vezetett ehhez. 

A produkció kapcsán nem ez az első eset, hogy a stábból valaki arra panaszkodik, az egyik főszereplő színésznő borzasztóan viselkedett. 

2019-ben Marc Cherry, a sorozat kreátora hivatalos levelet írt a Lynette-et alakító Felicity Huffmanról, amelyben kezeskedett a színésznő jelleméért (ekkoriban robbant ki Huffman csalási ügye, amely miatt börtönbe került). Cherry szerint Huffman mindig udvarias volt az egyik "nagy sztárhoz, akinek viselkedési problémái voltak" a forgatáson.

Mindenki megpróbált a lehető legkedvesebb lenni és összebarátkozni ezzel a bizonyos hölggyel, de lehetetlennek bizonyult. A dolgok rosszról még rosszabbra fordultak. Felicity ettől még minden reggel köszöntötte őt, pedig tudta, hogy nem fog választ kapni. 

- írta Cherry és hozzátette, a meg nem nevezett színésznő "eltökélte, hogy udvariatlan lesz."

Hatcher és Huffman mellett többek között Eva Longoria, Nicolette Sheridan és Marcia Cross játszott a 2004-től 2012-ig tartó sorozatban. 

Lin egyébként a fent említett Marc Cherryt is megpörölte új könyvében, elmondása szerint rasszista volt vele az alkotó és toxikus volt a viselkedése. 

Csoda egyáltalán, hogy abban az őrülten amatőr rendszerben elkészültek a Született feleségek epizódjai. 

- mondta.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek