Starity

Kourtney Kardashiant látták, ahogy elhagy egy kórházat

2023. szeptember 03. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Kourtney Kardashiant és Travis Barkert látták elhagyni egy kórházat, miután a Blink-182 dobosa "családi vészhelyzet" miatt kénytelen volt lemondani néhány brit fellépést.

hirdetés
Kourtney Kardashiant látták, ahogy elhagy egy kórházat
Fotó: hu.depositphotos.com

Korábban megírtuk, hogy Travis Barker sietve utazott vissza az Egysült Államokban a turnéjukról családi vészhelyzet miatt. Sokan arra tippeltek, hogy Kourtney Kardashiannel és nemrég bejelentett terhességével kapcsolatban akadhatott valamilyen komplikáció.

Szeptember másodikán látták a párt, ahogy egy los angelesi kórházból távoztak. Kardashian kényelmes selyem pizsamát viselt, míg Barker fekete pólót és farmert választott. A reality-sztár képeken még mindig terhesnek tűnt, ami remélhetőleg, jó hírt jelent a baba szempontjából. 

A Kardashian család eddig hallgatott Kourtney és Barker titokzatos kórházi látogatásáról. A dobos korábbi felesége, Shanna Moakler, ugyanakkor beszélt a TMZ-nek az esetről. Bár nem tudott konkrét információkat adni, megerősítette, hogy közös gyermekeik, Alabama Luella Barker és Landon Asher Barker, biztonságban vannak. Barker örökbefogadott lánya, Atiana De La Hoya is jól van.

A Blink-182 rockzenekar szomorú hírt közölt Instagramon, amely szerint Barkernek "sürgős családi ügy" miatt haza kellett térnie az Egyesült Államokba, és a Glasgow, Belfast és Dublin koncertek elhalasztásra kerülnek. Új időpontokról a későbbiekben adnak majd tájékoztatást.

via OK

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek