Starity

Miley Cyrus bátyja szerint a nők nem kaphatnak nála jobbat

2023. szeptember 06. 19:07   |   Szerző: Four

Trace Cyrus szerint a szakításai után egyik exe sem talált magának olyan jó partnert, mint ő.

hirdetés

Trace Cyrus úgy gondolja, hogy nála jobbat egyik exe sem fog találni. Miley Cyrus zenész testvére bizarr posztban fejtette ki gondolatait arról, hogyan érez a volt barátnőivel kapcsolatban:

Őszintén sajnálom minden olyan volt barátnőmet, akiknek a hiányommal kell élniük. 

- írta, és hozzátette, vannak olyan exei, akikkel egy évtizede randizott, és most második esélyért esdekelnek nála. 

Vannak köztük olyanok, akik új kapcsolatban vannak, és kénytelenek voltak megállapodni valaki olyan mellett, aki nem túl kívánatos számukra, de csak ennyit tudtak elérni. Nincs olyan lány, akinek az élete jobbra fordult volna azzal, hogy már nem tartozom hozzá. 

- írta, majd egy későbbi posztban kifejtette, tudja, hogy a szavait félreértelmezik majd, mert "az emberek nem szánnak elég időt arra, hogy átgondoljanak dolgokat". 

Tudom, hogy a szándékaim őszinték és tiszták voltak, és csakis tapasztalatot illetve pozitívumokat akartam terjeszteni. Ha nem fedezed fel az igazságot valakinek a mondanivalójában, attól még nem kell megbántódnod tőle. 

- jelentette ki.

Cyrus egyébként többek között Brenda Songgal is együtt járt hét évig: 2011-ben eljegyezte, de egy évvel később szakítottak. Azóta a színésznő összejött Macaulay Culkinnal, akitől két gyermeke született. 

A zenész az utóbbi időben már egyszer megosztotta magvas gondolatait: néhány napja kifejtette, hogy szerinte azok a lányok, akik OnlyFansen keresik a kenyerüket, nagy eséllyel nem találnak maguknak hosszútávú, kielégítő párkapcsolatot. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek