Starity

Ariana Grande rengetegszer botoxoltatott - elárulta, miért

2023. szeptember 13. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Ariana Grande elárulta, hogy fiatalon gyakorta járt botox kezelésre és ajakfeltöltésre, de ma már nem teszi.

hirdetés
Ariana Grande rengetegszer botoxoltatott - elárulta, miért
Fotó: Flickr / NRK P3

Ariana Grande nemrégiben megosztotta tapasztalatait a botoxszal és az ajakfeltöltéssel kapcsolatban, elmondta, miért hagyta abba ezek alkalmazását. Az énekesnő úgy érzi, hogy már nincs szüksége ezekre a kozmetikai beavatkozásokra.

Grande 2018-ban hagyta abba a kozmetikai kezeléseket, mivel rájött, hogy a szépség számára sokáig azt jelentette, hogy elrejtse magát. Bevallotta, hogy fiatalon gyakran használta a sminket, mint egyfajta maszkot vagy menedéket az emberek elől. Ikonikus frizurájával is hasonlóképpen tett. Azonban az évek során, ahogy nőtt a magabiztossága, megváltozott a szépséghez való viszonya. Most már nem az elrejtés a célja, hanem az önkifejezés és az eredeti szépsége kiemelése.

Ariana Grande elmondta, hogy azért alakult ki nála ez a szokás, mert már fiatalon ismert lett, és rengeteg kritikával kellett szembenéznie.

Azokkal a véleményekkel szembesülni, amiket fiatalon hallasz, különösen azokat, amik a megjelenéseddel kapcsolatosak, igazán nehéz. 17 évesen nem tudod még, hogy mit érdemes meghallgatni és mit nem

– mondta a Vogue-nak.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek