Starity

Miért népszerűek az anime pólók a kamaszok körében?

2023. szeptember 13. 17:05   |   

Ha kamasz gyermeked van, akkor bizonyára te is tudsz mindent az anime műfajról, a mangáról, a szuperhősökről. És biztosan tudod azt is, hogy a 10-14 éves korosztály odáig van a jellegzetes japán figurákért, és szívesen ki is fejezik ezt: a pólójukon viselve a téma mintáit.

hirdetés
Miért népszerűek az anime pólók a kamaszok körében?

Ha szeretnél örömet szerezni gyermekednek, akkor érdemes rendelni számára anime pólót a Print Fashion oldaláról, akár különlegesebb alkalom nélkül is. Most, hogy itt az iskola egy egyszerű póló rendeléssel bővíthető a ruhatár. Mutatjuk, mit kell tenned.

Az anime és a manga

Először is, tekintsük át, mit jelentenek a fenti kifejezések, hiszen nem mindenki jártas a japán filmművészetben.

Az anime annak a népszerű japán rajzfilmnek a neve, amely tele van különleges hősökkel. A történetek jellemzően a japán képregények, a mangák alapján készülnek. Az anime igen kedvelt műfaj a 10-14 évesek körében, de sok felnőtt is szívesen nézi ezeket a bájos rajzfilmeket, amelyek sokszor igen nagy életbölcsességeket is rejtenek magukban.

A megrajzolt karakterek jellegzetessége a nagy szem: biztosan láttál tehát olyan rajzfilmet, amelyben így néznek ki a hősök. A legismertebb szereplők közül íme néhány: Uzumaki Naruto, ő egy bátor ninja, akinek a legnagyobb ellenfele az Akatsuki, ami egy tíz tagból álló harcos szervezet.

Sok anime témája a harc, jók és rosszak csapnak össze a rajzfilmekben, de természetesen a végén itt is a jó győzedelmeskedik. A bátor hősök, az erkölcsi kérdések feszegetése, a pörgős cselekmény miatt kedvelt ez a műfaj a kamaszok körében.

Hogyan rendelj anime pólót gyermekednek?

Mivel elég sokféle anime minta található a Print Fashion oldalán, először is derítsd ki, melyik hős a gyermeked kedvence. Bizonyára tudod, melyik rajzfilmet nézi a legszívesebben, melyikről áradozik, így könnyű lesz választanod.

Beírhatod az oldalon a keresőbe a kulcsszót, és végignézheted a találatokat. Fiús és lányos minták is vannak, így egyszerűen tudsz választani. Ha megvan a megfelelő rajz, akkor folytathatod tovább a rendelést.

A gyerek pólóról való tudnivalók

Az oldalon vannak gyerek pólók is különböző méretben, ezek mindegyike kerek nyakú. A számozás XS-től XL-ig van, így 3-4 évesektől kezdve a 12-14 évesekig találsz minden korosztályra valót. Ne megszokásból rendelj, tekintsd meg a méreteket.

A minta alapján határozd meg a póló színét! Ez lehet fekete, fehér, de sárga, piros, szürke, kék és zöld is. Nagyobb kamaszok már szívesebben viselnek fekete pólót, rajta valamilyen félelmetesebb mintával, de a 10-12 éveseknek inkább színesebb, üdébb rajzot válassz. Vannak igazán cuki anime rajzok is, amelyek egy rózsaszín kislány pólón nagyon jól mutatnak.

A pólók anyaga 100% pamut, a mosás 30 fokon ajánlott. Mivel a mintanyomás a legmodernebb technikával készül, nem kell aggódnod azon, hogy hamar tönkremegy a ruha vagy hogy lekopik a rajz.

Ha betartod a mosási útmutatót, akkor az anime pólót hosszú időn át tudja majd viselni a gyermeked, és bizonyára örömmel megy majd ebben iskolába is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek