Starity

Partnere szerint Jesse Metcalfe elviselhetetlen volt a Dancing with the Starsban

2023. szeptember 15. 15:03   |   Szerző: Four

A Született feleségek sztárja korábban szerepelt az amerikai Dancing with the Starsban, de nem volt jó véleménnyel róla a partnere.

hirdetés

Kemény kritikát kapott a Született feleségek sztárja, Jesse Metcalfe. A színész négy éve, Sharna Burgess partnereként szerepelt az amerikai Dancing with the Starsban, de mint legutóbb kiderült, a látszat ellenére egyáltalán nem volt meg köztük a kémia. 

Sőt, Burgess, nemrég kijelentette, Metcalfe volt a legrosszabb partnere a műsorban történt pályafutása alatt. (Név szerint nem említette, de elég egyértelműen utalt rá.)

A színész eléggé zokon vette a megjegyzést, mert a sajtósa a következőt nyilatkozta Burgess vádjával kapcsolatban:

Ha Sharna arra az időre utalt, amelynek során az ügyfelünkkel, Jesse Metcalfe-fel dolgozott együtt négy évvel ezelőtt, ezzel kapcsolatban az egyetlen emlék, hogy nem jöttek ki jól egymással. A homályos célozgatások nem csak meggondolatlanok, de irrelevánsak is. 

- jelentette ki Metcalfe ügynöke, emellett hozzátette, nagyon amatőrnek tartja, hogy Burgess épp a hamarosan megjelenő podcastje érkezése előtt kezdett el ilyeneket nyilatkozni. 

Burgess az "Oldish" legújabb epizódjában utalt Jesse-re:

Nem tudtam egyedül, egy szobában maradni vele az első pár hétben olyan dolgok miatt, amelyek korábban történtek. Ez elég kellemetlen volt, és gyorsan ki is estünk.

Burgess és Metcalfe párosa negyedikként esett ki a 29. évadban, de a rossz élmények ellenére Sharna bevállalta a következő évadot is, ekkor már Brian Austin Green partnereként. A táncosnő nagyon jól járt, mert bár harmadikként kiestek, Green személyében megtalálta élete párját, és tavaly megszületett első gyermekük. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek