Starity

A Bridgerton sztárja úgy érzi, naiv volt, amikor összejött Pete Davidsonnal

2023. szeptember 27. 00:12   |   Szerző: Four

A színésznő két éve randizott Pete Davidsonnal, sokat tanult abból a kapcsolatból.

hirdetés

Azóta rengeteget változott mindkét sztár magánélete, de Pete Davidson és Phoebe Dynevor 2021-ben még egy párt alkotott. 

A színésznő most az Elle magazinnak vallott arról, milyen kemény tanulságokat szűrt le abból az időszakból: többek között elárulta, hogy akkoriban még nagyon naivan állt hozzá a médiához és szürreális volt számára, hogy mekkora figyelem övezte a kapcsolatukat.  

Minden oda vezethető vissza, hogy naiv voltam - úgy gondoltam, senkit sem fog érdekelni a kapcsolatunk. Egy fiatal nő voltam, aki randizgatott és ez valahogy egy egész párbeszédet provokált. Sok kemény lecke volt, amit meg kellett tanulnom tulajdonképpen abból, hogy szimplán volt magánéletem. 

A pár 2021 februárjában kezdett el randizni, és egy hónappal később Manchesterben vették észre őket  először a rajongóik. A médiafigyelem egyből a két híresség románcára irányult, de augusztusban már véget is ért a kapcsolatuk.

Dynevor szerint a tapasztalatok, amiket akkor szerzett, teljesen megváltoztatták a mindennapi életét:

Rájössz arra, hogy hoppá, nem tudom úgy élni az életem, ahogy eddig. Egy kicsit közelebb kell tartanom magamhoz a kártyalapjaimat. Volt idő például, amikor bármit posztoltam Instagramra, most viszont már nagyon-nagyon óvatos vagyok azzal kapcsolatban, hogy mit mutatok meg. Egy olyan világ nyílt meg előttem, ami nagyon ijesztő volt. 

- mondta, és hozzátette, rémisztő volt, hogy amikor Pete-tel randizott, mindenhová követték a paparazzik. Ugyanakkor érezte a pozitív hatását a kapcsolatnak: megtanulta könnyebben túltenni magát azon, ha valaki valótlanságokat írt róla.

Meg kellett tanulnom elengedni a dolgokat, a normális reakció helyett, ami a következő: "De hát ez nem igaz, mindez nem történt meg!" El kell engedned, és inkább a munkára koncentrálni. Én tényleg csak a színészet miatt kerültem ide, imádom a munkámat, és furcsa volt nekem, hogy a figyelem elterelődött erről. 

Phoebe életébe azóta egyébként új szerelem költözött: a színésznő azóta megtalálta a párját Cameron Fuller személyében, Davidson pedig úgy tudni, hogy Madeline Cline-nal randizik jelenleg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek