Starity

Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo elárulta, hogy édeshármasban vettek részt

2023. szeptember 27. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Bella Thorne volt barátja, Benjamin Mascolo felfedte, hogy olykor-olykor megosztották más lányokkal is az ágyukat.

hirdetés

Bella Thorne 2019 és 2022 között járt  Benjamin Mascoloval, aki arról beszélt, hogy volt barátnője biszexuális, és együtt és külön is szeretkeztek másokkal.

A One More Time podcastban a következőket mondta:

[Bella Thorne] biszexuális, szereti a fiúkat és a lányokat egyaránt. Gyakran volt egyedül Amerikában, és szenved, amikor egyedül van. Órákig tartó telefonhívások voltak, amikor sírt, és azt mondta nekem, hogy »magányos vagyok«. Egy nap megkérdezte, hogy kavarhat-e egy lánnyal. Csak azt mondtam, hogy igen, azt akartam, hogy boldog legyen, de később rájöttem, hogy egy kicsit féltékeny vagyok.

Mascolo úgy folytatta, hogy először jól hangozhat a nyitott kapcsolat:

Volt egy időszak, amikor lányokkal feküdt le, amíg én Olaszországban voltam. Az is előfordult, hogy hármasban voltunk más lányokkal. Először azt gondolod: »Hű, ez nagyszerű. Van egy barátnőm, szerelmesek vagyunk, és más lányokkal is lefekhetek: modellekkel, színésznőkkel...«

Azonban azzal folytatta, hogy a kezdeti izgalom ellenére, a megállapodás végül megviselte a kettejük közötti intimitást, és akkoriban túl éretlen volt ahhoz, hogy megbirkózzon egy ilyen helyzettel.

Király érzés, de nem vettem észre, hogy ez lassan erodálja az intimitásunkat. Éretlen voltam, és nem tudtam, hogyan kezeljem a helyzetet. Egy bizonyos ponton, a bulikon megnéztem a lányokat, és arra gondoltam: »Kíváncsi vagyok, milyen lehet, talán magunkkal vihetnénk az ágyba«. Rossz spirálba kerültem. A kapcsolatunk mérgezővé vált, ami leginkább az én hibám volt. Úgy éreztem magam, mint egy gyerek a csokoládégyárban, és mindent magamba tömtem. Az intenzív életmódunk miatt szenvedtünk.

via Koimoi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek