Starity

Barbee rosszul lett videoklipje forgatásán

2010. december 12. 18:06   |   Szerző: Barbii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Barbeet az új klipjének forgatása közben érte a rosszullét, de a rendező még idejében rögtönzött a forgatókönyvön, így a klip elkészülhetett.

hirdetés
Barbee rosszul lett videoklipje forgatásán

Szinte még le se forgatta Bata Adrienn a Kapj el 2. című klipjét, máris új videóján dolgozik, mely a Forog a Föld című számhoz készül.  Az új klip kissé vadra és pikánsra sikerült, hiszen az énekesnő és táncosai egy fiút próbálnak meghódítani webkamerázás közben.

Az új videó négy lány hétvégi partizásáról szól, ahol szinte bármit megtehetnek. A forgatás helyszínét az Aqua World Ramada Hotel biztosította, ahol tényleg luxuskörnyezetben történhetett meg a forgatás. Barbee igazán pikáns jeleneteket ígér a nézőknek.

Közel 15 órát forgattak, ami igazán nagyon jó hangulatban telt, ám a vége felé Barbee rosszullétre panaszkodott, és már az utolsó jelenetekben nem is tudott szerepelni. A kliprendező szerencsére ügyesen rögtönzött egy kis átalakítást a forgatókönyvön, de biztosították róla a nézőket, hogy ebből nem vesznek észre semmit.

A rosszullét nem is csoda, hisz az énekesnő az utóbbi időben hatalmas tempót diktál saját magának; egy percnyi szabadideje nincsen, és gőzerővel dolgozik az új nagylemezén és könyvén. Emellett készül tavaszi klipjének forgatására is, ahol nehéz dolga lesz – az állítások szerint – ezért már rendszeresen jár kondizni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek