Starity

Mivel szórakoznak a sztárok gyerekei?

2023. október 01. 20:08   |   

A kisgyerekes családoknál elég gyakran kerül terítékre, hogy mégis mi legyen az a következő játékszer, amivel örömet lehet okozni a legkisebbeknek. Ilyenkor nem csak a gyerekek fejlődésére érdemes gondolni: az is kiemelten fontos, hogy az ajándékok – amik gyakran nem két fillérbe kerülnek – minőségiek, strapabíróak és tartósak legyenek.

hirdetés
Mivel szórakoznak a sztárok gyerekei?

Hogy ezek a feltételek teljesüljenek, vásárlás előtt nézzük meg, mivel foglalják le magunkat a sztárok gyerekei, hiszen ők általában mindenből a csúcskategóriát kapják!

Mielőtt választanánk…

Mielőtt belevágnánk a sztársarjak kedvenc játékainak felsorolásába, érdemes emlékeztetni magunkat, hogy minden gyermek egyedi, így különböző dolgok érdeklik őket. Az első és legfontosabb lépés tehát az, hogy megismerjük saját gyermekünk igényeit és érdeklődési körét. Ő mivel szeret játszani? Van-e olyan szuperhős – ezesetben például egy Marvel-ajándék jól jöhet – vagy más rajzfilmfigura, aki, ami a kedvence? Vagy inkább a kreatív tevékenységek híve, és egy művészkészlet lenne a legjobb választás? 

Minden gyermek más, és a legjobb ajándékot azok közül választhatjuk ki, amelyek a gyermekünk egyéni érdeklődési köréhez passzolnak. Egy pillanatra azért mégis érdemes lehet elrugaszkodni a hétköznapoktól, és megnézni, a sztárok hogyan próbálják meglepni szeretett apróságaikat.

6 kedvenc a sztárok gyermekeitől

Ha túlvagyunk az ötletbörzén, érdemes – de még inkább érdekes és meghökkentő – egy pillantást vetnünk arra, mivel lepik meg a hírességek a csemetéiket. A celebgyerekek kedvelt ajándékai között megtalálhatók az exkluzív játékautók, a luxus babaházak és a limitált kiadású Marvel-ajándékok is. Nézzük meg ezeket közelebbről!

A méltán híres Offset rapper lánya nem unatkozott egy percet sem, hiszen a negyedik születésnapja Candytopiában telt, ahová 50 ezer dollár költőpénzt is kapott. Candytopiát egyébként pontosan úgy kell elképzelni, ahogy azt elsőre gondolnánk: a hatalmas területen konkrétan minden cukorból van.

A Halálos iramban filmekből ismert Tyrese Gibson 2015-ben úgy döntött, egy saját, Love Island nevű szigettel lepi meg kislányát. Kris Jenner ennél valamivel visszafogottabb volt, így csak egy barokk mintás párnázott Versace kabát jutott a születésnapos, 9 éves unokának, kicsivel több mint 3000 dollár értékben.

Bár nem kifejezetten celeb, mégis sokan ismerjük Kate Middleton nevét, aki Charlotte hercegnő kényelméről gondoskodik nap mint nap. Nem volt ez legutóbb sem máshogy, hiszen a kislány egy Silver Cross babakocsiban végzi a délutáni szundit. A rendkívül stílusos kiegészítő 2700 dollár körüli összegbe kerül.

A Jenner família nem ismert határt, ha a gyerekek körberajongásáról van szó, így a nagymama példáját követve Kylie Jenner is szeret meglepetést okozni a gyermekének, a kislány apjával karöltve. Stormi egyszer egy 25 ezer dolláros, plüssökből épített széket kapott meglepetésként.

A 17 éves Carter szintén nagyon boldognak tűnt, amikor egy vadonatúj Range Rovert kapott szüleitől. Lil Wayne rapper és Toya Wright író közös gyermeke a születésnapján lett gazdagabb a 80 ezer dolláros járművel. Ez egy évvel azután történt, hogy kapott egy Ferrarit és egy BMW-t a 16. születésnapja alkalmából.

A kevesebb néha több!

A luxus és a drága ajándékok nem feltétlenül jelentenek jobb szórakozást is. Gyermekünk számára sokszor a kreativitást és a képzelőerőt fejlesztő játékok, valamint a közösségi élmények sokkal értékesebbek lehetnek. Egy egyszerű, de ötletes játék – különösen, ha együtt játszunk gyermekünkkel – sokkal többet adhat, mint egy nagyon sok pénzért vásárolt ajándék, amit magányosan használ a gyerkőc. Julia Roberts például kifejezetten odafigyel arra, hogy a gyerekei átlagos értékrend mellett, keretek között nőjenek fel. Elvei hasonlóak Robbie Williams nevelési stílusához: a közösen eltöltött időt semmi sem pótolja.

Eljátszani a gondolattal érdekes lehet, de ne felejtsük el, hogy a legfontosabb az, hogy gyermekünk boldog legyen. Figyeljünk oda az ő egyedi érdeklődési körére, és válasszunk olyan játékokat, amelyek fejlesztik a képzelőerőt és segítik a kreativitásukat. Egy-egy társasjáték-est vagy egy közös strandolás sokszor bármilyen más élményt felülmúlhat – a lényeg, hogy együtt legyen a család. A kevesebb néha több lehet, és a közös játékélmények pedig értékesebbek lehetnek, mint a drága luxuscikkek. Az igazi cél mindig az, hogy a gyermekünk boldog legyen, és az általunk választott játékok ehhez járuljanak hozzá!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek