Starity

Önbizalomhiánnyal küzdött J.Lo - elárulta, ki segített rajta

2023. október 04. 22:10   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő egy díjátadón vallott arról, mikor volt a legsérülékenyebb időszaka.

hirdetés

Jennifer Lopez hollywood egyik kedvenc fitneszedzőjét, Tracy Andersont méltatta a hétvégén megrendezett Daytime Beauty Awards díjátadó során. 

A színész-énekesnő maga is elkötelezett híve Anderson módszerének, és mielőtt átadta az elismerést, elárulta, hogy az edző az egyik legérzékenyebb időszakában, a két gyermeke születése után segített javítani a testképén. (Lopez 2008-ban adott életet Marc Anthonyval közös ikreinek, Maxnek és Emme-nek.)

Sokat gondolkodtam mostanában a múltamon, önmagam korábbi változatain, hogy a jelenlegi énemet teljes egészében megélhessem. És eszembe jutott, Tracy mennyire inspirált és támogatott abban, hogy ünnepeljem a testem alakulását miközben az életem és a szükségleteim megváltoztak. 

- mondta, majd így folytatta:

Tracyvel pont az ikreim születése után találkoztam. Önbizalomhiánnyal, kétségekkel küzdöttem, amikor felhívtam őt, és azon gondolkodtam, vajon visszaváltozom-e azzá, aki voltam - mint ahogy szülés után minden anya felteszi magának ezt a kérdést.

Tracy segítségével a híresség visszanyerte régi, magabiztos énjét:

Belépett az életembe, és segített abban, hogy megéljem az új önmagam. Emellett miatta rájöttem arra, hogy sokkal erősebb lehetek annál, mint amilyen korábban voltam. 

- lelkesedett a sztár. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek