Starity

Selena Gomez megnyugodott, ahogy betöltötte a harmincat

2023. október 05. 14:02   |   Szerző: Four

Megkönnyebbült a híresség, amióta betöltötte a harmincas éveit: nagyon jól érzi magát a bőrében.

hirdetés
Selena Gomez megnyugodott, ahogy betöltötte a harmincat
Fotó: selenagomez/Instagram

Selena Gomez nagyon jól érzi magát a bőrében. A 31 éves színész-énekesnő szerdán, az általa rendezett Rare Impact Fund jótékonysági gálán árulta el, mennyire megváltozott az élete, mióta betöltötte a harmincat. Elmondása szerint a korábbi évekkel ellentétben már nem érzi a kényszerítő nyomást, hogy elérjen bizonyos mérföldköveket.

Most, hogy elmúltam 30, már nem izgatom magam annyi mindenen, és ez igazából jó érzés. Azokra a dolgokra koncentrálok, amelyek igazán fontosak, és nem aggódom olyasmik miatt, amelyek visszatartottak. 

A Rare Beauty szépségmárka alapítója a mentális betegséggel küzdő fiatalok számára gyűjtött pénzt, és többek között azt is elárulta, reméli, hogy a gálának meghatározó hatása lesz. 

Nagyon remélem, hogy így lesz, kicsit ideges is vagyok. Ez az első alkalom, hogy ilyen rendezvényt szervezek, és nem igazán szeretek pénzt kérni az emberektől, szóval nem tudom. Fura ez a koncepció, de tudom, hogy jó célt szolgál, és nem is lehetnék ennél szerencsésebb, hogy van egy platform, ahol ezt megtehetem. 

- jelentette ki a People-nek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek