Starity

Meghan Markle szerint élete legfontosabb feladata az anyaság

2023. október 12. 22:10   |   Szerző: Four

A színésznő visszatért New Yorkba Harry herceggel, és beszédet mondott egy eseményen.

hirdetés

Meghan Markle és Harry herceg visszatért New Yorkba azt követően, hogy elmondásuk szerint kis híján tragédia történt velük legutóbbi látogatásukkor.

A sussexi pár ezúttal a lelki egészség világnapja alkalmából mondott beszédet: Archewell alapítványuk rendezvénye során olyan szülőkkel dolgoztak együtt, akiket tragikus veszteség ért annak kapcsán, hogy gyermekük a közösségi médiát használta.

A gyerekeink még kicsik, két- illetve négyévesek, de a közösségi média nem fog eltűnni. (...) Nem tudtuk nem meghallani, mi történt ezekkel a családokkal, és próbálunk segíteni nekik, hogy más tanulhasson a tapasztalataikból. 

- mondta Meghan, majd így folytatta:

Az anyaság a legfontosabb dolog az életemben - amellett, hogy Harry felesége vagyok. De szerencsésnek érzem magam, hogy a gyerekeink még abban a korban vannak, hogy mindez nem a közeljövő feladata számunkra. De félek is attól, hogy ez hogyan fog változni, és hogyan fogjuk kezelni. (...) Azt mondják, szülőnek lenni annyit tesz, hogy a napok hosszúak, az évek rövidek - aggódom emiatt, de sok remény is költözött belénk annak kapcsán, hogy az elmúlt évben együtt dolgozhattunk ezekkel a csodálatos szülőkkel, akik túlélők és megosztották a történeteiket. Minél több információt szerzünk, annál nagyobb változást tudunk elérni. 

- jelentette ki. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek