Starity

Britney Spears elárulta, abortusza volt, miután terhes lett Justin Timberlake gyermekével

2023. október 17. 19:07   |   Szerző: Four

Az énekesnő elmondása szerint terhes volt Justin gyerekével, de közös megegyezés után elvetették a babát.

hirdetés

Britney Spears hamarosan érkező botránykönyve a People magazin birtokába jutott, és mint kiderült, valóban nagyon meredek dolgok olvashatóak az alkotásban. 

Az egyik ilyen például, hogy Britney elárulta, 2000 végén, 19 évesen terhes lett Justin Timberlake gyermekével, ám közös megegyezés alapján úgy döntöttek, elvetetik a babát. (A két sztár 1999 és 2002 között randizott.)

Spears szerint meglepetésként érte őket a terhesség, de nem fogta fel tragédiaként:

Nagyon szerettem Justint. Mindig úgy képzeltem, hogy egyszer családot alapítunk, és így egyszerűen csak hamarabb történt volna meg, mint terveztem. De Justin egyértelműen nem volt boldog a terhesség miatt, azt mondta, nem állunk készen arra, hogy egy baba érkezzen az életünkbe, hogy túlságosan fiatalok vagyunk. 

- írta, majd így folytatta:

Biztos utálni fognak ezért, de beleegyeztem, hogy vetessük el a babát. Nem tudom, hogy helyes döntés volt-e. Ha rajtam múlt volna, akkor sosem döntöttem volna így. És mégis, Justin nagyon biztos volt benne, hogy nem akar apa lenni. 

Timberlake-ről egyébként több forrás is azt állította a botránykönyv kapcsán, hogy nagyon aggódik az alkotás tartalma miatt, és tart attól, hogy Britney mit fog megosztani a kapcsolatukról. 

A két híresség 2002-ben szakított, majd később egy interjúban Timberlake arra utalt, hogy Spears megcsalta őt - ennek következtében elég sok negatív kritikát kapott az énekesnő. Évekkel később Justin bocsánatot kért Britney-től azért, ahogyan kezelte a szakításukat, majd amikor zajlott Spears gyámsági pere, nyíltan kiállt mellette. 

Az énekes azóta feleségül vette Jessica Bielt, akitől két fia született, Silas és Phineas. Britney pedig az egyik háttértáncosához ment férjhez, akitől neki is két fia született, Sean Preston és Jayden James. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek