Starity

Durva vád érkezett David Beckham ellen - nem is egy nővel csalta a feleségét?

2023. október 23. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Rebecca Loos szerint, aki azt állítja, hogy viszonya volt David Beckhammel, a focista őt is megcsalta.

hirdetés

Rebecca Loos, a nő, aki korábban azt állította, hogy viszonya volt David Beckhammel a 2000-es évek elején, most felidézte, hogy egy másik nővel találta az ágyban. Az egykori személyi asszisztense szerint egy partin volt a focistával, aki "a kert végében bujkált", és egy spanyol modellel beszélgetett. 

Ez fájt

- mondta Loos a Daily Mail Sunday című vasárnapi lapnak, miközben visszaemlékezett a focista legenda Ronaldo Nazário otthonában 2003. szeptember 22-én tartott partira.

Elmesélte, hogy Victoria Beckham telefonon kereste a férjét, de az nem vette fel, így Losst hívta fel és arra kérte, hogy keresse meg Davidet. 

Ez egy kicsit kínos. Bementem a házba, felmentem a lépcsőn, és megláttam David két testőrét az ajtó előtt

- folytatta.

Ezután közölte a futballsztár biztonsági embereivel, hogy a felesége van telefonnál, mire az egyik testőr azonnal eltűnt a hálószobában.

Amikor visszajött, David vele van. Láttam a modellt a háttérben az ágyon fekve. Láttam, hogy ez egy hálószoba. Füstölögtem, és csak néztem rá, odaadtam neki a telefont, és azt mondtam: »A feleséged«

- állította Loos.

Ez szörnyű érzés volt, és azt gondoltam magamban: »Te hülye bolond«

- tette hozzá. 

Loos először 2004-ben vádolta meg a focistát azzal, hogy megcsalta vele a feleségét, Victoria Beckhamet, de David Beckham tagadta a vádakat. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek