Starity

Britney Spears féltékeny volt Christina Aguilerára Justin Timberlake miatt

2023. október 24. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Britney Spears és Christina Aguilera a 2000-es évek elején robbantak be a zeneiparba, és azóta is gyakran szembeállítják őket egymással.

hirdetés

Britney Spears Christina Aguilerát sem hagyhatta ki a memoárjából, az énekesnőhöz fűződő viszonyáról is megosztott néhány gondolatot. 

A két énekesnő a Mickey Mouse Club óta ismeri egymást, ahol közös öltözőjük is volt. Spears pedig elmesélte, hogy mit érzett, amikor meglátta, hogy Aguilera Justin Timberlake-kel pózol a Rolling Stone címlapján nem sokkal a szakításuk után.

Együtt voltak a Rolling Stone címlapján, a férfi egy fekete felsőben, szexi szemekkel nézett rá, ő pedig egy fűzős fekete pólóban nézett a kamerába. Abban a sztoriban azt mondta, hogy szerinte Justinnak és nekem újra össze kellene jönnünk, ami egyszerűen zavarba ejtő volt, tekintve, hogy máshol mennyire negatívan nyilatkozott

- emlékezett vissza Spears.

Még ha nem is akartak kegyetlenek lenni, úgy éreztem, mintha csak sót szórnának a sebbe. Miért volt olyan könnyű mindenkinek elfelejteni, hogy én egy emberi lény vagyok - elég sebezhető ahhoz, hogy ezek fájdalmat okozzanak?

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek