Starity

Sophie Turner egy angol arisztokratával kavar?

2023. november 01. 21:09   |   Szerző: SzilviD

Sophie Turner állítólag egy angol arisztokratával randizott, Párizsban látták őket csókolózni.

hirdetés

A The Sun szerint a 27 éves Sophie Turnert a 29 éves Peregrine "Perry" John Dickinson Pearsonnal - a sussexi grófságban található negyedik Cowdray vikomt örökösével - látták szombaton Párizs utcáin fényes nappal csókolózni.

Egy szemtanú azt mondta a magazinnak, hogy látta a párt a Gare du Nord pályaudvaron "beszélgetni és sokat nevetni".

Együtt érkeztek a pályaudvaron kívüli utasfelvételi helyre. Úgy tűnt, mintha mindketten az Eurostarral érkeztek volna Londonból

- állította a forrás. 

Ezután a férfi levette a kalapját, és odahajolt hozzá, hogy egy nagy csókot adjon neki. A csók után elváltak az útjaik.

A magazin megszerezte és közzétette azt a fotót is, amelyen állításuk szerint a pár a járdán csókolózik; az arcuk azonban nem látható a felvételen.

Ezután a szerelmespár külön, sofőr által vezetett autókban távozott, mielőtt később újra találkoztak volna a Stade de France-ben, ahol a Trónok harca sztárja meglepetésszerűen megjelent a 2023-as rögbi-világbajnokságon.

Pearson a The Sun szerint egy bőrönddel tért vissza a nyugat-londoni Chelsea-ban lévő lakására. Amikor megkérdezték a kirándulásáról a színésznővel, azt mondta:

Nem akar semmit kommentálni.

Turner és Joe Jonas négy év házasság után a múlt hónapban beadta a válókeresetet. Ugyanebben a hónapban Pearson elvált III. Károly király keresztlányától, a 27 éves Maria-Olympia görög-dán hercegnőtől, vagyis mindketten szinglik jelenleg. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek