Starity

Megszületett Kourtney Kardashian és Travis Barker gyermeke?

2023. november 04. 18:06   |   Szerző: SzilviD

Egyes hírek szerint titokban megszületett Kourtney Kardashian és Travis Barker első közös gyermeke.

hirdetés

Megszülethetett Kourtney Kardashian és Travis Barker kisfia - írja a People bennfentes forrásokra hivatkozva. A pár még júniusban fedte fel a kisbabája nemét. 

Hosszú utat tettek meg eddig, két évig próbálkoztak a fogantatással, mire sikerült. Kardashian többször is kipróbálta a mesterséges megtermékenyítést, mígnem a múlt év végén leállította az összes kezelést. Később azt nyilatkozta, hogy úgy érzi, a természetes teherbeesése „Isten terve” volt. 

Szeptemberben pedig kórházba került, és életmentő műtétet hajtottak végre a babáján. Szerencsére a műtét sikeres volt, de a reality-sztár Instagramon azt írta, hogy sosem rettegett még ennyire a korábbi terhességei alatt. 

Mint olyasvalaki, akinek három nagyon könnyű terhessége volt a múltban, nem voltam felkészülve arra a rettegésre, hogy milyen ha sürgős életmentő magzati műtétet hajtanak végre. Azt hiszem, akinek nincs hasonló tapasztalata, annak fogalma sincs erről a fajta félelemről. Már teljesen más szemmel nézem és nagyon tisztelem azokat az édesanyákat, akiknek küzdeniük kell a babájukért a terhességük során. Istennek legyen hála. Igazi áldás volt, hogy biztonságban, a babámmal a hasamban sétálhattam ki a kórházból.

via Daily Mail, People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek