Starity

Súlyos bejelentést tett a Netflix - nem folytatódik a Shadow and Bone – Árnyék és csont című sorozat

2023. november 16. 08:08   |   Szerző: SzilviD

A Shadow and Bone – Árnyék és csont című sorozat két évad után kaszát kapott a Netflixnél, a Six of Crows – Hat varjú spin-offot is elvetették.

hirdetés

A Netflix úgy döntött, hogy két évad után törli a Shadow and Bone – Árnyék és csont című sorozatot. Sőt, bár elkészültek egy spin-off forgatókönyvével, a streaming szolgáltató úgy döntött, hogy a Hat varjú sztorit sem kezdi el. 

A Neflix a hónapokig tartó írói és színészi sztrájk után gondolta át, hogy melyik sorozatokat éri meg folytatni, a közkedvelt fantasy pedig úgy tűnik, hogy nem fért bele a büdzsébe. A Deadline szerint egyébként nemcsak a Shadow and Bone esett áldozatul a "tisztogatásnak", hanem a Ragyogj, ha mersz (Glamorous), az Elvis, a titkos ügynök (Agent Elvis), a Farzar és a Captain Fall című sorozatok is lehúzzák a rolót.

Leigh Bardugo írónő, akinek a YA könyvei szolgáltatták a Shadow and Bone alapanyagát, a közösségi médiában szerdán közzétett nyilatkozatában foglalkozott a sorozat kaszájával.

Barátaim, mostanra valószínűleg már hallottátok, hogy nem lesz harmadik évad az Árnyék és csontból és nem lesz Hat varjú spin-off

- írta.

A hír szíven ütött. Összetörtem és mélységesen csalódott vagyok, de próbálom megtartani a nagyon is valós hálámat is. A legtöbb szerző soha nem látja, hogy a művét adaptálják. Sokan, akik mégis, végül megbánják az élményt. Én azon szerencsés kevesek közé tartozom, akik büszkén és hatalmas örömmel tekinthetnek az adaptációra.

Bardugo ezután köszönetet mondott a sorozat íróinak, stábjának, szereplőinek és a rajongónak.

via Entertainment Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek