Starity

Taylor Swift összetört: traumatizálta a brazil koncertjén történt haláleset

2023. november 21. 04:04   |   Szerző: Four

A koncertjére várakozva meghalt az egyik rajongója, olyan extrém volt a hőség.

hirdetés

Taylor Swift brazíliai tartózkodása tragikus fordulatot vett, miután egy rajongója a koncert előtt rosszul lett és mint kiderült, szívroham következtében elhunyt. Az énekesnő amellett, hogy a fellépés előtt és közben is megemlékezett a lányról, úgy döntött, hogy az extrém hőség következtében hétfőre halasztja a szintén Brazíliában esedékes szombati koncertjét.

A hírességhez közel álló források szerint Taylor teljesen összetört a rajongója halála miatt, és nem tudja, mitévő legyen. Úgy tervezte ugyanis, hogy a héten már visszautazik az Egyesült Államokba és a családja körében ünnepli a Hálaadást - az elcsúsztatott koncert és a tragédia fényében azonban kérdésessé vált a dolog.

Még nem tudja a terveit az ünnepre nézve. A brazil koncertek... összetört a rajongója halála miatt. Az időjárás extrém, káosz van, amivel egyáltalán nem számolt. Traumatikus élmény volt. Sok ez így. 

- mesélte a Page Six forrása, aki szerint az énekesnő számára egyrészt nagyon megterhelő lehet az utazás, másrészt lehetséges, hogy a trauma után szeretne inkább a családtagjai körében lenni és ezért bevállalja, hogy akár csupán három nap erejéig is hazatér. 

Az énekesnőért több rajongója is aggódott, mert egy koncert közben készült felvételen úgy látszik, Taylor küzd azért, hogy nehogy elájuljon a hőségben. És így volt ezzel a közönség is, akik állítólag nem vihettek be magukkal folyadékot - szerencsére azonban Swift amint észlelte a helyzetet, azonnal utasította a stábot, hogy osztogassanak vizet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek