Starity

Jamie Foxxot szexuális zaklatással vádolják - a színész részeg lehetett

2023. november 24. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Jamie Foxxot szexuális zaklatással vádolják egy új perben, amelyet a színész ellen indítottak.

hirdetés

Jamie Foxx ellen pert indítottak, amelyben azt állítják, hogy 2015-ben New Yorkban bántalmazott egy nőt, miközben szórakozni volt. A TMZ által megszerzett bírósági iratokból több részlet is kiderült.

Az incidens 2015 augusztusában történt a Catch NYC & Roof étteremben. A nő, akit Jane Doe álnéven azonosítanak a dokumentumokban, azt állította, hogy Foxx Gabrielle Unionhoz hasonlította őt, és megdicsérte a külsejét, amikor körülbelül két órával az érkezése után közös fotót készítettek.

A fotó után a nő szerint a színész viselkedése megváltozott. Foxx állítólag "a karjánál fogva húzta őt" a helyszín egy másik területére, és folytatta a teste kéretlen érintését. A férfi ekkor valószínűleg alkoholos befolyásoltság alatt állt. Az áldozat azt is hozzátette, hogy egy biztonsági őr és mások is látták, mi történt, de úgy döntöttek, hogy nem avatkoznak közbe. Foxx akkor hagyta abba, amikor egy barátja megérkezett.

A perben a színészt "szexuális zaklatással, visszaéléssel, bántalmazással és testi sértéssel" vádolják, és a helyet is felelősségre akarják vonni a történtekért.

Foxx a képviselőjén keresztül reagált a hírre: 

Az állítólagos incidens soha nem történt meg. 2020-ban ez a személy egy majdnem ugyanilyen pert indított Brooklynban. Azt az ügyet nem sokkal később elutasították. Az állítások ma sem életképesebbek, mint akkor. Biztosak vagyunk benne, hogy ismét el fogják utasítani őket.

A képviselő hozzátette:

Amint ez megtörténik, Mr. Foxx szándékában áll a vádaskodás miatt keresetet indítani ezzel a személlyel és az ügyvédeivel szemben, amiért újra benyújtották ezt a komolytalan keresetet.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek