Starity

Magánegészségügyi szolgáltatások széles skálája egy hévízi szállodában

2023. november 22. 15:03   |   

Nem mondunk újat azzal, hogy nagyon nehéz megfelelő szakorvost találni még a fővárosban is, nem beszélve a vidékről. Ha valaki pedig magánorvosi ellátást szeretne igénybe venni, sok helyen hosszú a várakozási idő, ez pedig egy sürgős esetben igencsak kellemetlen, nem beszélve az esetleges egészségügyi hatásairól.

hirdetés
Magánegészségügyi szolgáltatások széles skálája egy hévízi szállodában

Épp ezért üdvözítő minden olyan kezdeményezés, ahol bővül az egészségügyi szolgáltatások köre, és emberi környezetben, szakértő orvosokkal, elfogadható előjegyzési idővel tudják kezelni a pácienseket.

Egy szálloda, amely orvosi rendelő is egyben

A hévízi Hotel Európa Fit****superior Vitalium Medical Centre - Egészségközpont néven hozta létre legújabb szolgáltatási centrumát. A szálloda már évtizedek óta a gyógyítás és egészségmegőrzés híve, amelyet az is bizonyít, hogy számos, a hévízi gyógyvízhez kapcsolódó kezeléssel igyekszik javítani a hozzájuk forduló szállóvendégek állapotán, valamint Vitalium Lézerközpontjában országszerte híres szépészeti, esztétikai beavatkozásokat végez.

Újabb pillérként az Európafit most a szakorvosi ellátás részeként igyekszik tovább emelni a vendégek fizikai és lelki állapotán. Az Egészségközpont ambuláns jelleggel is működik, így nem kötelező szállóvendégnek lennie ahhoz, hogy igénybe vegye bármelyik ellátást. Mindössze előzetesen időpontot kell foglalni. A külsősök által igénybe vehető szolgáltatások köre a korábbi tradicionális hévízi kúrához képest jelentősen bővült, többek között egy nagyon fontos elemmel.

Szakrendelések széles palettája

Az Egészségközponton belül Synlab kiemelt vérvételi hely és diagnosztikai központ is működik., ahol többféle laborvizsgálat igénybe vehető. A kollégák kémiai, immunológiai, mikrobiológiai, molekuláris diagnosztikai és genetikai vizsgálatokat tudnak elvégezni akár beutaló nélkül, és ami a legfontosabb és eltér egy megszokott laborvizsgálattól, hogy az Európafitnél nem ismertek az órákig tartó várakozások, az eredmény pedig rövid határidővel érkezik. 

A szakorvosi ellátások között megtalálhatók a különféle szűrővizsgálatok, mint amilyen pl. a HPV vagy rákszűrések, de emellett többféle ultrahangvizsgálat, fogászati kezelések, nőgyógyászati, kardiológiai, bel- és bőrgyógyászati vizsgálatok egész sora érhető el a szállodában, még pszichiáter is. Akik pedig inkább a keleti orvoslásra nyitottak, kipróbálhatják az akupunktúrás kezeléseket, és a kezelések sora folyamatosan bővül.

Sebészeti centrum

A közelmúltban kezdte meg működését a sebészeti centrum, ahol egynapos műtéteket végeznek. A steril műtő lehetővé teszi, hogy helyi érzéstelenítés mellett nőgyógyászati és egynapos sebészeti eljárásokat is igénybe vehessenek ambuláns betegek.

Az Egészségközpontban található több éves múltra visszatekintő orvosi lézercentrumban pedig nőgyógyászati- és esztétikai bőrgyógyászati beavatkozásokat végeznek nagy sikerrel, rövid lábadozási idővel, fájdalommentesen. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek