Starity

A Született feleségek börtönviselt sztárja úgy érezte, "meg kell szegnie a törvényt"

2023. december 06. 20:08   |   Szerző: Four

Felicity Huffman szerint mivel a gyerekéről volt szó, kénytelen volt megszegni a törvényt.

hirdetés

A Született feleségek Lynette-jét alakító Felicity Huffman 2019-ben igazán sokkolta a rajongóit, amikor kiderült, lefizetett egy tanácsadót, hogy a lánya bekerüljön egy neves egyetemre. A színésznő mellett egyébként akkor többekről kiderült ugyanez, köztük Lori Loughlinról is. 

Huffman és Loughlin bírósági ügye is azzal zárult, hogy mindkettejüknek börtönbe kellett vonulniuk a csalás miatt, erről előbbi most nyilatkozott hosszabban az ABC7 egyik műsorában. 

Az emberek azt gondolják, direkt úgy mentem bele ebbe az egészbe, hogy átverjem a rendszert, és sötét üzleteket kötöttem sikátorokban - de nem ez volt a helyzet. 

Huffman elárulta, feltétel nélkül megbízott az egyetemi tanácsadó William "Rick" Singerben, a csalások szülőatyjában:

Tanárokat és előkészítőket ajánlott, ő volt a szakember. Aztán egy év után elkezdte mondani, hogy "a lányod egyetlen egyetemre sem fog bekerülni", én pedig hittem neki.

A színésznő így 15 ezer dollárt fizetett azért, hogy meghamisítsák a lánya érettségi pontszámait. 

Amikor szép lassan előadta a csalási tervet, úgy tűnt... ez az egyetlen esélyem, hogy biztosítsam a lányom jövőjét. Tudom, hogy utólag már sokkal okosabb az ember, de akkor úgy éreztem, rossz anya vagyok, ha ezt nem teszem meg. Úgyhogy megtettem. Úgy éreztem, nekem kell biztosítanom a lányom jövőjét... ami azt jelentette, hogy meg kell szegnem a törvényt.

- jelentette ki.

Huffman még a vizsga napján is vacillált, hogy bevigye-e a lányát, de végül megtette:

Azt gondoltam: "csak fordulj meg. Fordulj meg." Örökké bánni fogom, hogy nem tettem. 

A színésznőt 2019 márciusában tartóztatták le:

Az FBI megjelent az otthonomban. Felébresztették a lányaimat, fegyvert fogtak rájuk. 

- mesélte, és hozzátette, az elején azt hitte, valamilyen csúnya tréfa áldozata lett.

Felicityt végül 14 nap letöltendő börtönre ítélték, 30 ezer dollár bírságot kellett fizetnie és 250 óra közmunkát róttak rá. 11 nap után kiengedték a börtönből, és  jelenleg olyan nőket támogat egy szervezeten keresztül, akik a börtönbüntetésük után szeretnének új életet kezdeni. 

A Született feleségek sztárja az interjúban bocsánatot kért az akadémiai közösségtől és azoktól a diákoktól, akik "kemény munka és áldozatok árán, törvényesen kerülnek be egy-egy felsőoktatási intézménybe."

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek