Starity

Joey King, A csókfülke sztárja is reagált arra, hogy Jacob Elordi nem akart szerepelni a filmben

2023. december 04. 19:07   |   Szerző: Four

A színésznő reagált kollégája, Jacob Elordi nemrégiben tett sarkos kijelentéseire.

hirdetés

Jacob Elordi nagy port kavart azzal a nemrégiben tett nyilatkozatával, hogy valójában egyáltalán nem akart szerepelni A csókfülke-filmekben, amelyek tulajdonképpen elhozták számára a széleskörű ismertséget, sőt, nevetségesnek nevezte a produkcióhoz hasonló alkotásokat.

A színész még arra is kitért, hogy üzenjen az őt hálátlannak nevezőknek: szerinte épp a nagyképűség ellentéte, ha valaki szeretné tiszteletben tartani a rajongói idejét, amelyet egy-egy film miatt szentelnek neki. 

Taylor Zakhar Perez kifakadása után A csókfülke másik főszereplője, a friss házas Joey King most elmondta a véleményét Elordi kijelentéséről:

Szerintem sajnálatos dolog, ha bárki így érez. Én nagyszerűen éreztem magam a filmek forgatásakor, függetlenül attól, hogy ki mit mond. 

- szögezte le szombaton King a Balenciaga bemutatóján.

A dolog pikantériája, hogy Elordi és King A csókfülke forgatásán összejött: az életben is egy párt alkottak 2017 és 2018 között, de még a filmsorozat utolsó része előtt szakítottak. A szerelmük azonban békésen ért véget, épp ezért nem zavarta őket, amikor a további produkciókban ismét Elle és Noah bőrébe kellett bújniuk. 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek