Starity

Taylor Swift elárulta: már sokkal régebb óta jár Travis Kelce-vel, mint ahogy eddig sejtettük

2023. december 07. 04:04   |   Szerző: Four

Az énekesnő bevallása szerint akkor már javában egy pár voltak, amikor együtt mutatkoztak.

hirdetés

Taylor Swift már sokkal régebb óta párkapcsolatban él, mint ahogy azt eddig a rajongói gondolták.

Az énekesnő a Time magazinnak adott nagyinterjúban (amelyben többek között Kim Kardashianról is nyilatkozott) vallott arról, hogy már július óta Travis Kelce-vel jár, és sokan tévesen arra következtettek, hogy csak szeptemberben kezdtek el randizni (ekkor jelent meg először Kelce egyik meccsén az énekesnő). 

Kelce és Swift röviddel azután elkezdett találkozgatni, hogy a sportoló a podcastjében elárulta, mennyire sajnálja, hogy nem adhatta oda a telefonszámát az énekesnőnek az egyik koncertjén. 

Rögtön azt követően elkezdtünk együtt lógni, tehát valójában volt egy jelentős együtt töltött időszakunk, amelyről senki sem tudott. Ezért nagyon hálás vagyok, mert meg tudtuk ismerni egymást. 

Taylor az interjúban megerősítette, hogy már rég egy párt alkottak, amikor óriási médiaszenzáció kerekedett abból, hogy megjelent Kelce szeptemberi meccsén. 

Szerintem vannak, akik azt gondolják, hogy a meccsen az első randinkat látták. Sosem lennénk ennyire elvetemültek, hogy tudassunk a világgal egy első randit.

- mondta, majd így folytatta:

Amikor azt mondod, hogy nyilvános a kapcsolatod, akkor az azt jelenti, vele megyek, hogy láthassam, miközben azt csinálja, amit szeret. Hogy elkísérjük egymást, és vannak körülöttünk más emberek is, de minket ez nem érdekel. Ez az ellenkezője annak, amikor extrém energiát kell befektetned abba, hogy biztos légy benne, senki nem tudja, hogy randizol. És mi büszkék vagyunk egymásra. 

- jelentette ki. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek