Starity

Margot Robbie ragaszkodott a meztelenséghez A Wall Street farkasa című filmben

2023. december 08. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Margot Robbie, elárulta, hogy lehetett volna másként, de ragaszkodott hozzá, hogy a karaktere, Naomi Lapaglia meztelen legyen A Wall Street farkasában.

hirdetés
Margot Robbie ragaszkodott a meztelenséghez A Wall Street farkasa című filmben
Fotó: hu.depositphotos.com

Margot Robbie ragaszkodott hozzá, hogy teljesen meztelen legyen A Wall Street farkasa híres jelenetéban, úgyis, hogy Martin Scorsese, a rendező felajánlott neki alternatívát. 

Robbie a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült 2013-as filmmel érte el a nagy áttörést, és bár félt attól, hogy levetkőzzön első szexjelenetéhez, nem hagyta, hogy ez befolyásolja. Scorsese rendező felajánlotta, hogy viselhet köntöst, de a színésznő visszautasította. 

Szerintem a meztelenség kedvéért történő meztelenség szégyenletes. Ha csak azért tették bele, hogy egy lány levegye a felsőjét, akkor az undorító. Ezt mindig meg lehet mondani. De szerintem az is furcsa, amikor valaki a valóságban is meztelen lett volna, de a filmben rajtamarad a melltartója, vagy eltakarja az ágynemű

- mondta Robbie.

Hozzátette, hogy A Wall Street farkasában azért fontos a meztelenség, mert a karaktere Naomi csak ezzel tudott előrébb jutni, a testét használta fel a céljai elérésére. 

via Daily Star

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek