Starity

20. évfordulós turnét jelentett be a Jonas Brothers

2023. december 11. 17:05   |   Szerző: SzilviD

A Jonas Brothers már a 2025-ös huszadik évfordulóját tervezgetni, bejelentették, hogy turnéra indulnak majd.

hirdetés

A Jonas Brothers nagyszabású ünnepséget tervez a 20. évfordulójára. Joe Jonas, Nick Jonas és Kevin Jonas most fejezték be a The Tour észak-amerikai szakaszát, de máris a jövőt tervezgetik. A szombat esti koncertjük során Brooklynban, New Yorkban, a Jonas Brothers elárulta, hogy 2025-ben egy 20 éves jubileumi turnét fognak tartani.

A Yankee Stadionban töltött két éjszakától kezdve 61-néhány koncertet játszottunk. A végére értünk, de mindannyiótoknak hagytunk egy kártyát a széketeken, nem tudom, hogy megkaptátok-e, amikor beültetek

- mondta Nick a bejelentéskor.

Oké, tehát 2025-ben lesz a zenekar 20 éves évfordulója. És ez a kártya a hivatalos meghívó, mert újra meg fogjuk csinálni

- folytatta. 

Nick ezután kifejezte a közönségnek, hogy milyen sokat jelentett a zenekarnak a The Tour, amely még augusztusban kezdődött.

Ez az egész hihetetlen volt. Azok, akik eljöttek egy vagy több koncertre, tudjátok, mennyire hálásak vagyunk érte. Tudjuk, hogy mindannyiótoknak fizetni kell a számláitokat, és a való életben is dolgotok van. Az a tény, hogy még mindig kijöttök ide, és ennyi szeretetet adtok nekünk és velünk töltitek az időtöket, a világot jelenti.

Majd így zárta a sorait:

Igazán, szívünk mélyéből köszönjük és szeretünk titeket. Felejthetetlenné tettétek ezt az elmúlt néhány hónapot.

A Us Weekly szerint minden ülésen hagytak egy kártyát, amin ez állt: "Köszönjük a nagyszerű 2023-at. Találkozunk a 2025-ös 20. évfordulós turnén." A kártyát mindhárman aláírták.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek