Starity

Aggódik érte a családja: ez lehet Bruce Willis utolsó karácsonya

2023. december 23. 18:06   |   Szerző: Four

A színész állapota folyamatosan romlik, nem tudni, mennyi ideje van hátra.

hirdetés
Aggódik érte a családja: ez lehet Bruce Willis utolsó karácsonya
Fotó: emmahemingwillis/Instagram

Korábban már írtunk arról, hogy Bruce Willis családja minden közös pillanatba kapaszkodik, mióta kiderült, hogy a színészt frontotemporális demenciával diagnosztizálták. (A betegség következtében károsodott a beszéd- és mozgásképessége, illetve memóriazavarral küzd.)

Az InTouch Weekly szerint komoly oka van annak, hogy ennyire aggódik a család: a National Institutes of Health közleménye alapján a Bruce betegségéhez hasonlóval küzdők várható élettartama további 6-8 évig terjedhet, de egyes egészségügyi források ezt az időt csupán 2 évre teszik. 

Emma Heming Willis, Bruce felesége elárulta, "gyász, veszteség és végtelen szomorúság" van benne, ugyanakkor reménnyel tölti el, hogy a rá irányuló reflektorfényt más, hasonló betegséggel küzdő emberek megsegítésére használja. 

Heming szerint nehéz megmondani, hogy Bruce tisztában van-e az állapotával, az UsWeekly forrása pedig azt állítja, a színésznek mostanában "több rossz napja van, mint jó". 

Az illető hozzátette, hogy a szomorú helyzet Willis egész családját összehozta, és mindenki próbál a lehető legtöbb időt együtt tölteni a sztárral. A híresség legidősebb lánya, Rumer - akinek idén született meg első gyermeke - pedig arra is külön odafigyel, hogy Bruce sokat legyen együtt az unokájával. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek