Starity

Kicikizték Meghan Markle-t, aki egy barátja kávéreklámjában szerepelt

2023. december 22. 01:01   |   Szerző: Four

Sokan kínosnak tartották, ahogy a színésznő a kávéreklámban megjelent.

hirdetés

Meghan Markle ezúttal egy kávémárka reklámjában tűnt fel: a színésznő az általa nagyon kedvelt Clevr Blends felvételén látható "többféle szerepben".

Markle a Clevr-csapat különböző tagjait alakítja a videóban, miközben a vezérigazgató, Hannah Mendoza a cég központjában bemutatja, ki mivel foglalkozik. 

Mendoza viccelődve kijelentette, hogy "a csomagolók szeretettel pakolják a lattékat, és 2019 óta folyamatosan Britney-t hallgatnak." Majd a technikai csapatot mutatta be:

Itt van a mi hihetetlenül okos, kicsit kocka technikai csapatunk, akik biztosítják, hogy a weboldal nem omoljon össze, mint ahogy az tavaly történt.

- mondta, a háttérben pedig Meghan ücsörgött.

Végül pedig az "operációs csapatot" dicsérte meg, amely elmondása szerint "mindent összetart, és segítettek abban, hogy az idei év nagy siker legyen".

- jelentette ki, miközben Meghan haladt el előtte, és megpróbált ökölpacsit adni az egyik kollégájának. 

A kommentelők nem bántak kesztyűs kézzel Meghannel:

"Valószínűleg ez a heti 1 óra munkája. A néhai királynőt képviselte, most pedig csomagol. Így múlik el a világ dicsősége. Imádom. "

- írta az egyikük, és volt, aki "az Instagram hercegnőjének" nevezte Markle-t 

Többen is "kétségbeesettnek" és "kínosnak" tartották a híresség cameóját, de olyanok is voltak, akik örültek neki, hogy Markle visszatalált a színészethez. 

A híresség egyébként nem csupán nagy kedvelője a márkának: befektetője és tanácsadója is, illetve februárban már megjelent egyszer a brand egyik posztjában.

Markle, an investor in the company, has been drinking Clevr for years and even appeared in one of the brand’s Instagram reels in February.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek