Starity

Mariah Carey exe bevallotta, vegyes érzelmei vannak a szakítással kapcsolatban

2023. december 27. 05:05   |   Szerző: Four

Bryan Tanaka nyilatkozatot adott ki, miután kiderült, hogy szakított Mariah Carey-vel.

hirdetés

Korábban írtunk róla, hogy Bryan Tanaka és Mariah Carey minden jel szerint hét év után szakított - és ezt most hivatalos nyilatkozatban erősítette meg a háttértáncos. 

Vegyes érzelmekkel osztom meg a Mariah Carey-vel történt szakításomat, amely hét csodálatos együtt töltött év után következett be. Közösen döntöttünk amellett, hogy külön utakon folytatjuk az életünket, de túláradó hálával gondolunk arra a felbecsülhetetlen időszakra, amelyet együtt töltöttünk. 

- írta Tanaka, és hozzátette, "megőrzi az emlékeiket és a közös művészi munkát". 

A közös életünk során inspirált minket, hogy Mariah mennyire elkötelezett a családja és a művészete iránt. Szeretném kifejezni a szeretetemet és csodálatomat Mariah és a hihetetlen gyermekei iránt, akiknek a szívmelengető kedvessége olyan gazdaggá tette az életemet, hogy azt nem tudom szavakkal kifejezni. 

- tette hozzá a táncos, és arra kérte a rajongóit, legyenek tekintettel rá ebben az érzékeny időszakban. 

A Page Six forrása korábban elárulta, miért mehetett tönkre a kapcsolatuk: 14 évvel fiatalabb háttértáncos családot szeretne alapítani, az énekesnő viszont már teljesen máshol tart az életében. Két gyermeke született Nick Cannontól, a 12 éves ikrek, Moroccan és Monroe

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek