Starity

Fontos részletet szúrtak ki a rajongók a legújabb fotókon a Bridgerton sorozathoz

2023. december 30. 18:06   |   Szerző: SzilviD

A Netflix karácsonykor néhány új fotót tett közzé A Bridgerton család közelgő harmadik évadából, és ezek egyike felkeltette a rajongók figyelmét. Spoiler veszély!

hirdetés

A Netflix május 16-án adja ki A Bridgerton család harmadik évadának első felét. A promociót már elkezdték, néhány napja kaptunk pár új képet az új epizódokból. Ezek egyikén a Luke Newton által alakított Colin Bridgerton látható, amint a jobb kezén kötést visel.

Az új évad középpontjában Colin Bridgerton és Penelope Featherington (Nicola Coughlan) áll majd, a könyvek rajongói pedig észrevették és felismerték a kötést, ami egy fontos jelenetre utalhat. 

A cikk innentől SPOILERT tartalmaz!

A kötés a negyedik könyv, a Mr. Bridgerton csábítása: Colin története romantikus jelenetéből ered, ahol Colin rajtakapja Penelopét, amint az útinaplóját olvassa. Colin dühösen berohan a szobába, mivel úgy érzi, megsérti a magánéletét, és megvágja a kezét, a nő pedig ellátja a sebét.

Miközben Penelope ápolja a sérült kezét, a férfi kezd ráébredni, milyen gyönyörű a szeme, milyen intelligens, és hogy érdekli, mit gondol arról, amit a naplójába írt. Lényegében ez az a pillanat, amikor rájön, hogy többet érez iránta, mint barátság!

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek