Starity

2 éve nem nyúlt alkoholhoz Lucy Hale: "A legnagyobb ajándék az életemben"

2024. január 04. 23:11   |   Szerző: Four

A híresség nagy mérföldkövet ért el: két éve teljesen józan életet él.

hirdetés
2 éve nem nyúlt alkoholhoz Lucy Hale: "A legnagyobb ajándék az életemben"
Fotó: lucyhale/Instagram

Lucy Hale számára a 2024-es év egy nagy mérföldkő elérésével indult: a színésznő boldogan jelentette be, hogy már 2 éve nem iszik alkoholt. A híresség azt követően jutott nagy elhatározásra, hogy úgy érezte, az életmódja nagyon ártalmas hatással van rá. 

Ez továbbra is a legnagyszerűbb dolog, amellyel megajándékoztam magam. Nagyon hálás vagyok egy újabb évnyi fejlődésért, a fejlődéssel járó fájdalmakért, leckékért, örömért és felismerésekért. 

- írta, és hozzátette, nagyon nagy jelentőséggel bírnak számára azok a párbeszédek és sérülékeny pillanatok, amelyeket a józansága óta megosztott más emberekkel. 

Ezek az élmények voltak a kedvenc tapasztalataim az elmúlt évből. Minden embernek, akihez sikerült valahogy kapcsolódnom: köszönöm, teljes szívemből. 

A színésznő zárásként útravalót adott azoknak, akik hozzá hasonló cipőben járnak:

És végül, ha ti is küzdötök, kérlek, jusson eszetekbe, hogy nem vagytok egyedül, és nem kell egyedül végigmennetek ezen az úton. Nincs helyes vagy helytelen módja a gyógyulásnak, egy mélyen személyes és különleges dolog mindannyiunk számára. Az egyetlen tanácsom: maradjatok nyitottak, kíváncsiak, és keressétek meg azokat, akik megértenek és támogatnak benneteket. Idővel jobb lesz. Ne siessetek. 

- tanácsolta Hale. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek