Starity

Zendaya hirtelen mindenkit kikövetett Instagramon - mi lehet az oka?

2024. január 05. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő határozott döntést hozott: hirtelen mindenkit kikövetett Instagramon.

hirdetés

Zendaya egy elég radikális döntésre szánta el magát: a híresség egyetlen embert sem követ már Instagramon, még a szerelmét, Tom Hollandot sem. Egyelőre nem adott magyarázatott a hirtelen változásra - de lehetséges, hogy a tavasszal érkező új filmjét promótálja ezzel a taktikával. 

A színésznő nemrég posztolta ki a Challengers hivatalos poszterét: főszerepet kapott egy profi teniszezőről szóló drámában, amelyet Luca Guadagnino rendez. 

A híresség 2021-ben úgy nyilatkozott, a mentális egészsége érdekében gyakran tart szünetet, ami a közösségi felületeket illeti:

A közösségi felületek gyakran szorongást idéznek elő nálam, vagy elkezdek túlgondolni mindent. A rajongóim azt szeretnék, hogy boldog legyek - és hogy a közösségi médián túl is éljem az életem. 

- mondta, 2022-ben hasonlóan beszélt a fanokról:

A rajongóim megértik, hogy én is ember vagyok - még a legelkötelezettebb fanok is boldognak akarnak látni, és ez nagyon átjön számomra. Tiszteletben tartják a határaimat, és azokat a dolgokat, amelyeket egy kicsit privátabban kezelek, mert megtartanám magamnak őket. 

- árulta el. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek