Starity

Megrázó vallomást tett Pink: tavaly majdnem véget ért a házassága

2024. január 08. 20:08   |   Szerző: Four

A híresség elárulta, sok küzdés után sikerült megmentenie a házasságát Carey Harttal.

hirdetés

Pink kis híján csatlakozott azon celebek népes táborába, akik tavaly szakítottak vagy elváltak: az énekesnő hétvégén hosszú posztban vallott arról, hogy nagy küzdés árán mentette meg a házasságát Carey Harttal. 

A híresség a 18. házassági évfordulójuk alkalmából több közös képet posztolt a férjével, és elárulta, hogy "kis híján nem élték túl ezt az évet". 

Amikor 22 éve találkoztam veled, csak akartam valakit, aki nem hazudik nekem. Fogalmam sem volt arról, mi az elköteleződés, egy közös élet felépítése, az intimitás, a bizalom. Kib***ottul nehéz. De hihetetlen alázatosságra késztetett, hogy mennyire meglepett a hűség, a közös történetünk, a megbocsátás és az állhatatosság. Hogy a szeretet mindig új formát vesz fel, és újra megjelenik egy - vagy öt üres éjszaka után.

- írta, majd így folytatta. 

Büszke vagyok rá, hogy túljutottunk a tavalyi éven. Büszkén viselem a sebeinket. Te vagy az én makacs, gyönyörű, mozdíthatatlan kősziklám. A család, amelyet felépítettünk, a történeteink, amelyeket együtt szőttünk, az emlékek, amelyeket továbbra is alkotunk - többet érnek ezermillió díjnál. Szeretlek téged és szeretem a párosunkat.

- tette hozzá. 

Az énekesnő 2006 januárjában kötötte össze életét Carey Harttal, négy év randizás után. Két évvel később bejelentette, hogy szakítottak, és több dalt is kiadott, amelyet a fájdalmas élmény ihletett ("So What", "Please Don't Leave Me"). 2010 februárjában azonban újra összejöttek, és egy évvel később megszületett kislányukl Willow, 2016-ban pedig kisfiuk, Jameson. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek