Starity

Vége a vitának: Victoria Beckham a tengerparton táncikált a menyével

2024. január 10. 16:04   |   Szerző: Four

Sokáig úgy volt, hogy Victoria Beckham és Nicola Peltz között eléggé elmérgesedett a viszony.

hirdetés

Végleg elásta a csatabárdot Victoria Beckham, és minden jel szerint már nem haragszik a menyére, Nicola Peltzre. 

Nicola születésnapja alkalmából posztolt egy videót a divattervező, amelyen a tengerparton, a homokban táncikálnak nagyon vidáman. Sőt, ahhoz képest, hogy sokáig nem is nagyon említette Nicolát a posztjaiban, most igazán kedves köszöntőt írt neki:

Boldog születésnapot @NicolaAnnePeltzBeckham... Nagyon szeretünk!! A kedvességedet, a szeretetedet, a tehetségedet, és a képességedet, hogy homokban is tudsz táncolni éktalpú cipőben! A legjobb táncpartner és meny. Imádunk, legyen csodálatos napod!!! 

- lelkesedett Victoria. 

A két híresség kapcsolata meglehetősen rögösen indult, egyesek szerint Nicola és Brooklyn esküvőjének szervezése kész káosz volt, Victoria és a menye rengeteg dologban nem értettek egyet, kezdve azzal, hogy előbbi nem akarta megtervezni Peltz esküvői ruháját.

Majd pedig nemrég érkezett információk szerint, Nicola többek között "hisztizett a vendéglista miatt, arra utasította a szervezőket, hogy Beckhamék elől hallgassanak el bizonyos részleteket". Ez pedig azt eredményezte, hogy akkoriban nem voltak beszélőviszonyban. 

Szerencsére azóta elsimultak köztük a dolgok, és a Beckhamék egyre többször raknak ki közös képeket a menyükkel. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek