Starity

Nicole Kidman megalázó helyzetbe került a magassága miatt a karrierje elején

2024. január 20. 18:06   |   Szerző: SzilviD

Nicole Kidman hazudott a magasságáról a karrierje elején, miután azt mondták neki, hogy túl magas, és ezért nem fog befutni.

hirdetés

Nicole Kidman a karrierje kezdetéről mesélt a Radio Times podcastnek. Kiderült, hogy 13 éves korára már elérte a 180 cm-es magasságot, emiatt a színészi pályafutása elején azt mondták neki, hogy nem kap majd szerepeket. 

Úgy hívtak, hogy »gólya«. [Az emberek azt kérdezték], »milyen a levegő odafent?!« ... [Most meg azt hallom], hogy »sokkal magasabb vagy, mint gondoltam«

- mondta. Hozzátette, hogy a vörös szőnyeges eseményekre mindig egy rémálom neki cipőt választani. 

Amikor a vörös szőnyegre mész, elküldik a cipőket, és a cipők mindig olyan magasak. Én pedig azt kérdeztem: »Van-e alacsony sarok? Én leszek a legmagasabb ember - a zsiráf!«.

A karrierje elején azt hazudta, hogy 177 cm, 180 helyett. Elmesélte, hogy az Annie meghallgatásán megalázó szituációba került, mert az ajtóban mindenkit lemértek, mielőtt belépett volna.

Bevallotta, hogy magassága időnként zavarja, "amikor színészkedem, és kicsi akarok lenni... [de] van, amikor értékelem, amikor ez kapcsolódik ahhoz, amit [a munkámban] csinálok. Ilyenkor azt mondom: »Oké, ezt most már használhatom«. "

És bár hihetetlenül hálás, hogy egészséges, Kidman elmondta, hogy voltak térdproblémái részben a magassága miatt.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek