Starity

Így lehetsz sikeres a sportfogadásokban

2024. január 27. 21:09   |   

Az online sportfogadási oldalak elterjedésével jelentősen nőtt azok tábora, akik érdeklődnek ezen időtöltés iránt. Ez érthető is, hiszen a korábbi időszakoktól eltérően, amikor még csak a totózó-lottózó irodákban volt lehetőség a fogadásokra, ma már ez mindenki számára néhány kattintásnyi távolságra van.

hirdetés
Így lehetsz sikeres a sportfogadásokban

Az online sportfogadási oldalak néhány évvel az internet tömeges elterjedése után jelentek meg a világhálón. Ma már csak megmosolyogtató nosztalgikus emlék, hogy az első ilyen oldalak még úgy működtek, hogy a fogadó játékosok telefonon diktálták be tippjeiket. 

Mára ez alaposan megváltozott. A legjobb online sportfogadási platformok, amellett, hogy gyakorlatilag a világ legkülönbözőbb pontjairól származó sporteseményekre való fogadást is elérhetővé teszik, további segítséget is nyújtanak a játékosoknak. A sportstatisztikák keresése esetén is érdemes elsősorban ezeken az oldalakon szétnézned, ugyanis a legjobb fogadási oldalak naprakész információkat biztosítanak.

Sokan gondolják, hogy a fogadás egyszerű dolog, a meccs előtt átgondolod, szerinted melyik csapat fog nyerni, arra tippelsz és ha szerencsés vagy, akkor nyersz. Egy profi fogadónak ettől felállna a hátán a szőr. Ők ugyanis minden egyes tipp előtt kutatást végeznek. Megnézik a szemben álló csapatok egymás közti statisztikáját, a csapatok formáját, a játékosok egészségügyi állapotának is utánanéznek és számos egyéb részletnek.

Ezen információk többsége naprakészen megtalálható a fogadási oldalakon, úgyhogy ha fogadni szeretnél, érdemes egy ilyen oldalon fiókot regisztrálnod. Ez egy egyszerű folyamat, amit pár perc alatt elvégezhetsz. Utána azonban nem csak a sportstatisztikákhoz lesz hozzáférésed, de a mérkőzések élő közvetítését is elérheted.

Az online sportfogadás egyik kiemelkedő része az élő, vagy mérkőzés közbeni fogadás. Ezt úgy kell elképzelni, hogy miután már a mérkőzés elkezdődött, megtippelheted például azt, hogy melyik csapat lövi az első szögletet, lesz-e gól az adott félidőben, hány sárga lapot oszt ki a játékvezető és így tovább. 

A fogadási oldalak a szorzókat folyamatosan változtatják attól függően, hogy milyen irányba halad az adott mérkőzés. Ha szeretnéd kipróbálni magad a fogadásokban, érdemes néhány tanácsot tiszteletben tartani. Következzen most néhány hasznos tipp.

Tartsd kontroll alatt a pénzügyeidet!

Mielőtt elkezdenéd a fogadást, jelöld ki pontosan, mennyi pénzt szánsz erre az időtöltésre és természetesen ügyelj rá, hogy ne lépd túl ezt a keretet. Javaslat, hogy egy fogadásra az így kijelölt keretnek legfeljebb a 3-5%-át tedd fel, ezzel ellent tudsz állni annak, hogy elragadjon a hév.

Arra is érdemes odafigyelned, hogy a vesztes játékok után is megőrizd az önuralmadat, sokan ugyanis ilyenkor a tét növelésével reagálnak, mert úgy gondolják, ezzel egy csapással visszahozhatják az elveszített pénzt. Ez általában nem történik meg, ezért érdemes az előre kijelölt keretek között maradni.

Őrizd meg a hidegvéredet!

Ahhoz, hogy sikeres lehess a játék során, fontos, hogy minden döntést higgadtan, megfontoltan hozz meg, ne ragadjon el a pillanatnyi indulat. Éppen ezért az egyik tanács, hogy fogadás során soha ne fogyassz alkoholos italokat, mert így kontroll alatt tudod magadat tartani.

Ugyanez mondható el arról a helyzetről is, amikor a vesztes menet után frusztráció, rossz hangulat tör a fogadó játékosokra. Ez a lelkiállapot is rossz döntéseket eredményez, ezért javasolt ilyenkor egy rövidebb, vagy hosszabb szünetet tartani, sétálni, kitisztítani a fejedet és utána újrakezdeni a fogadást.

Mindig legyél naprakész!

A cikk elején már esett szó erről. Attól függően, hogy milyen sportágat, mely játékosokat, vagy klubokat követsz, legyél belőlük naprakész. Mindig nézz utána, van-e olyan játékosuk, aki esetleg lesérült, valamilyen okból nem játszhat és persze a két csapat egymás közötti statisztikáját is nézd át.

Nyilván létezik vakszerencse is, de az csak egyszer-kétszer jöhet be. Ha hosszabb távon szeretnél sikeres lenni, folyamatosan tartsd a szemet a sporthíreken, a statisztikákon.

Mindig keresd meg a legjobb szorzókat!

Ha már fogadsz, hozd ki belőle a lehető legtöbbet. Ez azt jelenti, hogy mindig nézz utána a piacon megtalálható legjobb szorzóknak. Arról van szó, hogy a különböző fogadási oldalak eltérő szorzókat kínálnak adott mérkőzések esetében, úgyhogy mielőtt fogadnál, nézd át a különböző oldalakat és fogadj ott, ahol a legnagyobb szorzókat kínálják.

Ez különösen érdekes az élő fogadások esetében, ahol a mérkőzés előrehaladtával a szorzók is módosulnak. Vannak oldalak, amelyek gyorsabban reagálnak ilyen módon és olyanok is, amelyek lassabban. Mindig találd meg a legjobbakat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek